Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate by dala všechno za to, aby se konečně pohla její kariéra v reklamní agentuře. Přípraví odvážný plán - scénář dokonalý. Pak ale selžou herci. Jako svobodná a bezdětná to Kate nemá v práci lehké. Všechna povýšení se jí neustále vyhýbají, a tak na své okolí přichystá malou lest kamarád Nick bude předstírat, že je její nastávající. Skvělý nápad, ale ten výsledek! Všemi oblíbený Nick se do Kate skutečně zamiluje. Ale ta má oči pro jiného (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Klasický, romanticko-komediální prefabrikát, který by vás mohl zaujmout možná tak Jennifer Anistonovou nebo Kevinem Baconem ( a to snad jen příznivce obou herců - výkony totiž podávají průměrné ). Vůbec, filmy Anistonové ve mě vyvolávají neodbytný pocit deja vu, ve všech se jí pěkně ve všem rýsují bradavky a ve všech si nakonec chuděrka uvědomí, co měla až to ztratí ( samozřejmě ). Brutální klišé. Navíc, konkrétně tady to ale vůbec nefunguje, žádná chemie, nic, jen blbé plky a psí oči. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kate pracuje v reklamní agentuře, kde by právě mohla dostat jeden velký kontrakt. Potíž ale je, že je svobodná a nezadaná mladá žena, a tím pádem pro svého šéfa riziková zaměstnankyně (pokud zaměstnance neváže k firmě půjčka nebo obavy o existenci, je vždycky rizikový). A tak se Kate uchýlí k malé léčce - na jedné svatbě se připlete na fotografii k mladému muži Nickovi, a pak jej v práci vydává za svého přítele. Ale jedna lež plodí druhou, a vše směřuje ke kolosálnímu průšvihu - Kate musí Nicka vyhledat, a poprosit jej, aby se s ní vydal na jednu firemní večeři, a tam se s ní (jako) rozešel. Ale to ani jeden netuší, že možná jsou ti dva pro sebe ti praví ... Nevím jestli je to náhoda, ale mám pocit, že je tu poslední dobou nějak přeAnistonováno. V každém druhém filmu na který se podívám, je Jennifer Aniston, a bohužel musím říct, že je všude naprosto stejná. Trochu podivná a trochu hysterická holka, která hledá toho pravého (po stopadesáté první). Stejně i tak Perfektní záskok, kde je už od prvního záběru jasné, kdo s kým a co (no dobře, možná ne úplně od prvního záběru), a jen čekáte kdy se to stane přesně podle vašeho předpokladu. A když se to celé zakončí "velkou" scénou v kostele, kdy všichni svatebčani včetně nevěsty a ženicha přeruší svoji svatbu, aby mohli zatleskat našemu šťastnému páru, tak je něco divně .. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jednou odpoledne jsem se nudila a brouzdala jsem po Disney plus a měla jsem chuť na komedii. Perfektní záskok na první pohled představuje dokonalou představu pohodové komedie. Jennifer Aniston, devadesátky a Kevin Bacon? Tohle bylo naprosté zklamání. Neskutečná nuda, příběh je naprosto průhledný, trapný a nereálný. Podobné téma už jsem viděla několikrát a daleko lépe zpracované. Navíc Jay Mohr mi přišel dost nesympatický a Jennifer se tady chová jak namyšlená a sebestředná kráva. Tohle už nikdy víc. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

napokon láska vyhrá, aj ten zlý je nakoniec dobrý, aj firma sa zachová čestne a spravodlivo, pravda vyjde najavo a aj nevesta so ženíchom zatlieskajú s úsmevom na tvári, hoci nejaká cudzia ženská skazila ich svadbu . . . JA CHCEM ŽIŤ V AMERIKE !!! (ale treba uznať, že jennifer je kosť a videl som už aj stupídnejšie romantické "komédie") ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mladý výkonný manažerský život Kate se stává čím dál komplikovanější a tak se rozhodla předstírat, že je zasnoubená s mužem, kterého právě spatřila. Hm… Námět o takovém předstírání jsme už mohli spatřit třeba ve snímku z roku 1995 ´Zatímco jsi spal´, avšak samozřejmě se zcela odlišným příběhem. V 90. letech asi bylo předstírané zasnoubení u žen v módě. V tomto příběhu jde však o kariéru, a jak jinak, v reklamní agentuře. Ach ten stereotyp. Romantická atmosféra je výnosná, ale zcela bez úsměvných situací. Ale ano, sem tam se nějaký pokus o vtip objeví, ale bohužel jediný nefunguje jak by měl. Srdcervoucí milostná scéna ve finále samozřejmě nadchne jen a pouze divačky. Jako obvykle je příběh značně jednoduchý, pomalu plynoucí a tak nějak nevýrazně nudný. Komediální stránka věci tu prostě chybí pro větší živost. Jennifer Aniston se ve své roli snaží být přirozená, ale těžko říci, jestli se jí to povedlo. Každopádně je svá a to se cení. Ryze romantický snímek i přes svou snahu nedokáže splnit svůj jinak skromný potenciál. A tak se jedná o zcela průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Ale kdo ví, třeba si to své diváky našlo. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Aniston si v roli svého protějšku (Jay Mohr) představovala někoho jiného a proto to herci dávala hodně najevo. Jay později natáčení označil za svou nejhorší filmovou zkušenost. Herečka prý totiž neustále nahlas před celým štábem kritizovala jeho profesionální výkony. [Zdroj: prozeny.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama