Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

O auta se až tak moc nezajímám, ale Top Gear mne naprosto uchvátil. Z 1/2 za to může "lidovost" pořadu - recenze aut, která si může koupit i smrtelník, zajímavé postřehy a nápady, jak ušetřit atd. Z 2/2 za to můžou skvělí moderátoři. Je mi jedno, že Jeremy je nejhůř oblékaný muž, je velmi vtipný a ohromě charismatický. Stejně tak Richard Hammond, který - jak Jeremy jednou poznamenal - vypadá úplně jako David Tennant (David Tennant is the good looking version of Richard Hammond!) :D ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Must-see pro všechny příznivce aut. Nebo pro všechny příznivce humoru. Nebo pro všechny příznivce kutilství. Nebo pro všechny příznivce dospělých mužů co si můžou plnit klukovské sny. Nebo pro všechny příznivce známých britských osobností. Nebo pro všechny příznivce závodních her. Jakýkoliv průsečík těchto skupin jen umocňuje zážitek, který se násobí s každou řadou strávenou s ústřední trojicí moderátorů. Hodnotím z pohledu nových sérií, trio Clarkson-May-Hammond je super v každém díle, skvěle se doplňuje a když je příležitost, tak i pošťuchuje. Zábavná alternativa ke klasickým "autosalónovým" pořadům, které fungují spíš jako katalog nových aut. Zde nová auta sice občas dostanou podobně laděný prostor, ale většinou to bývají auta drahá. Auta levnější a/nebo použitá vždy souvisí s nějakou zajímavou blbinou - zejména to jsou různé výzvy, kdy místo slibů a vyprávění prodejce autobazaru vidíme auta v akci, častokrát jedoucí na doraz. Anebo si moderátoři postaví úplně nové auto podle výzvy. Anebo si dají závod. Anebo si dá kolečko host. Anebo Stig. Každý díl je vždy napěchovaný nějakými činnostmi a klasická britská délka (6 epizod na řadu) zabraňuje, že by řídla kvalita. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Především se nenechte zmást obalem. Nejedná se o klasický automobilový magazín, a tak vysoké hodnocení tu nerozdávají jen blázni do superrychlých aut! Jedná se o zábavnou show s hvězdnými hosty, sympatickým a hlavně vtipným triem moderátorů, kteří mají k dispozici neomezený rozpočet BBC. A tak se bez sebemenšího poklesu formy demoluje, upravuje, testuje, kritizuje a především závodí. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není jen pro příznivce rychlých,ale i pohodlných aut,ale také pro příznivce anglického humoru,kterého tady najdete mraky.Moderátoři se skvěle doplňují,takže ani nedáváte moc pozor na údaje o autech,ale jen posloucháte kdy zazní další vtip.Jeremy Clarksone,Jamesi Mayi a Richarde Hammonde,díky hoši.A samozřejmě i Stigu.Hodnocení:85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Takhle dupe 512 pádících německo-italských koní pod kapotou." Patřím mezi odvážné motoristy, kteří se netáží za kolik sekund, ale zda vůbec dokáží zrychlit z nuly na sto. A jako takový adrenalinový jezdec jsem naprosto spokojen s pořadem plným rychlosti, informací, sarkasmu a šílených zkoušek. To zkrátka musí potěšit každého jedince, který odmítá či nemůže dospět. Jen kdyby chlapci některé situace nahrávali o něco méně okatě, to bych byl asi maximálně spokojený. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • 22. séria mala mať tri epizódy navyše, ale epizódy neboli nikdy dokončené a odvysielané kvôli odchodu Jeremyho Clarksona zo seriálu po fyzickom spore s producentom v marci 2015. Zábery z týchto troch nedokončených epizód boli použité pre jednu záverečnú epizódu, ktorá bola odvysielaná o niekoľko mesiacov neskôr. (Ghost_666)
  • Při natáčení deváté série se Richard Hammond pokusil překonat nejvyšší rychlost, jaká byla dosažena na území Velké Británie. Rychlost překonal hned první jízdou, ale při druhé praskla jeho stroji pneumatika a v rychlosti okolo 450 km/h skončil zničený v kotrmelcích vedle dráhy. Hammond utrpěl poškození mozku, ze ktrerého se ale zázračně rychle vyléčil. (Wishkah)

Reklama

Reklama