Reklama

Reklama

Stíny temnoty

  • USA Gallowwalkers
Trailer 1

Obsahy(1)

Zabiják Aman (Wesley Snipes) nenechá naživu nikoho, kdo se mu jen přiblíží do cesty. V jeho světě se však oběti po smrti vrací, a tak musí Aman po čase čelit útoku gangu, který před časem zničil. Vítejte ve světě Gallowwalker, kde odplata žije věčně. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Vesly vrátil z "montáže" a herecky vyprahlý z dramatických kroužku v Sing Singu okamžitě vletěl rovnýma nohama do první sračky, která přistála jeho kurátorovi na stole. Přesně takhle by vypadal scénář, kdyby Karel May hulil opium a prokládal to Absinthem. A tak Negroboy, černý gentleman, kosí na divokém Západě s přesvědčivým výrazem natrženého rekta (přeci jenom si z toho ochotničení něco odnesl) nějaké oživlé, hispánské zombiekardinály, kterým pomáhají poskoci, co mají na krku naražené zavařovací hrnce s ostny a retardovaný, šupinatý pán se dvěma čuráky na hlavě. Chce se totiž na těch individuích podruhé či snad potřetí pomstít a zároveň ochránit utiskovanou a zmatenou Církev staticky čumících blondýn. No, řeknu vám, už tomu chyběl jen dvouhlavý, mluvící chřestýš a postapokalypticky rozohněná Tina Turner. Moc doufám, že příště našemu sympatickému muklovi dohodí něco, co napsal scénárista po odvykačce, a nebudu z toho zase muset Blade. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na zábavné, krvavé, hororově-westernové béčko, ale dostalo se mi jen trapné, co se týče scénáře dosti chaotické a nezáživné nudy... V dnešní době už opravdu nestačí pár drsných pohledů a drsňáckých, rádoby vtipných hlášek, ještě nedávno zavřeného a kdysi akčního hrdiny, Wesleyho Snipese... Co z toho, že tady Wesley utrhává upírům hlavy i s páteří, když scénář prakticky neexistuje, zoufalí herci očividně pořádně nevědí co hrát, nehodící se a extrémně natahované záběry na ponurou krajinu taky moc nepotěší... Kdyby se alespoň tenhle kus nebral tak zatraceně vážně... ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Snipes vylezl z vězení a zahrál si v tomhle rádoby westernovým Bladovi. To si mohl klidně posedět ještě ten rok a vrátit se až na Expendables 3. Čekal jsem zábavný akční béčko, ale dostal jsem spíš nudný céčko, kde akce je málo a ještě stojí za starou belu. Triky a celkově i film vypadá spíš na nějaký fan projekt. Škoda. 20% ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem vůbec nic nečekal ať už kvůli hodnocení nebo kvůli tomu, že film jednoduše patří o pár let zpátky  do roku 2010 konkrétně. Gallowwalkers určitě není špatný film, ale určitě není ani nějaký hit. Během sledování mi cukali koutky, protože film byl občas vtipný tam kde neměl, ale na škodu to určitě nebylo dodalo to filmu víc pohody a ta se nesla celou stopáží takže nemůžu dát špatné hodnocení. Dam 4* film sice nadhodnocuji, ale nechce se mi dát míň. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci chtěli natočit novou, jinou verzi snímku „Blade“. Wesley Snipes zde měl opět vypadat strašně cool. No, tohle se vlastně docela povedlo, jenže postrádá Bladův suchý humor, navíc brodění se v krvi zde není ani taková zábava. Děj je strašně zkostnatělý a scénáristé očividně vůbec nepochopili, že tohle by měla být odlehčená podívaná, kde by se divák bavil. Vážně pojaté béčko nebude bavit nikoho. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení filmu byl v říjnu 2006 Wesley Snipes obžalován za neplacení daní, což vedlo k vydání rozkazu k jeho zatčení. 8. prosince 2006 odletěl soukromým letadlem do rodného Orlanda, kde stanul před porotou. Snipes se cítil nevinný ve všech bodech a za 1 milion amerických dolarů byl propuštěn z vazby a bylo mu dovoleno vrátit se do Afriky až do konce natáčení filmu. (Kritiq)
  • Natáčení probíhalo v Namibii. (Terva)

Reklama

Reklama