Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Průměr nejprůměrnější. 100% šablonovitá podívaná, na níž vás nic nepřekvapí, nic nezaujme, nic nepostraší. Banda šílených čečenců alias takoví záškodní zálesníci pobíhají kolem a režisér Smith je používá ve směšně samoúčelných scénách převzatých z miliardy nämlich stejných hororů, jenomže tam kde "duch" (či jakákoli jiná potvora) procházející za hrdinovými zády působí vcelku dobře, taky je to k uzoufání slaboduché a jasně dokazuje, že invence se novodobým filmařům téměř rozplynula pod rukama. Skelet filmů je dán, tak proč jej měnit, to přece nevadí, že se lidi nebudou bát, stačí když jim naservírujeme pár šťavnatých řeznických gagů a jejich řemeslnických postupů prováděných na lidech. Konec je ujetej, kdyby se těm maskovaným týpkům jen trochu chtělo, mohli oddělat celou skvadru během úvodních 5 minut. Slabota, od Velké Británie jsem čekal mnohem víc, než jen miliontou variaci na americký scénář. Záměr tvůrců (nebo to přece jen nebyl záměr?) natočit film, který s nadhledem paroduje určitá zaběhnutá klišé, jsem neodhalil. Vtipné scény jsou vesměs velmi nevýrazné a totéž se dá říci i o hororových prvcích. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nejvetsim problemem Severance je silna nevyvazenost komedialni a horrorove slozky. Vtipku je malo, jsou prumerne a naprosto nepasuji do atmosfery, kterou se tu a tam dari tvurcum budovat. Jedina opravdu povedena scena s useknutou nohou byla ukazana uz v traileru a s nicim lepsim se autori uz nevytasili. Krute promarnena sance. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská hororová komedie o workshopu party emplojíjů v lesní chatrči, které měla být údajně luxusním hotelem. A to ještě není ten největší průser, protože ona chatička leží někde v lesích oblasti jihovýchodní Evropy, které obývají docela vostří partyzáni. Co následuje hned po příjezdu nemusím asi vykládat, bavil jsem se slasherovitě a vysmátě. Doporučuju. 85% ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Další v celku povedená britská řezničina. V roli jatečních kusů jacýsi výrobci RPG, kulometů, humáních(wow!) min a podobných nástrojů mezilidského dorozumívání. V roli exekutorů parta popletených poloprofesionálních zabijáckých polomaďarů. Takže rozehráno by bylo slušně, ale nakonec z toho není ani čistý slasher, ani ujetá parodie, ale něco mezi. Škoda. Přesto v rámci žánru slušná práce. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Humor začíná být prokletím horroru. Tohle je klasický případ mnohých současných vyvražďováků, které jsou zajímavé a zábavné, dokud nedojde na lámání chleba (potažmo končetin), ale jakmile začne jít do tuhého, veškerý zájem vyprchá, film se stává nudným, tuctovým a nezajímavým. V tomhle případě ještě prošpikován trapnými a nevhodnými humornými vsuvkami (až krajně dětinská scéna s letadlem). Dokud šlo jen o víkendovku jednoho nesourodého pracovního kolektivu, bylo to fajn a šlo to. Jakmile začala téct krev, ztratil jsem jakýkoliv zájem o film a dokoukal to jen ze zvyku (a možná jsem se na to měl spíše vykašlat). Příběh a zápletka jsou hrozně hloupé, nesourodé a přitažené za vlasy, kdyby alespoń ty vraždy byly nápadité. Jenže i do nich nakonec zatáhli humor, čímž veškerý efekt jen zadupali do prachu. Nezachraňuje to ani můj oblíbený "Dan Aykroyd jr" Danny Dyer, který hraje svůj naprosto tradiční charakter (alespoň já jsem ho v jiném ještě neviděl), ani sympatická blondýna. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama