Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (223)

Smok 

všechny recenze uživatele

Začínam mať pocit, že keď sa v júesej chlapci naserú, tak si postavia aj nové pyramídy a Eiffelovku. Ázijské horory už totiž prerábajú jak na bežiacom páse, hoci aj traja režiséri naraz. Repliky typu "Neviděla jste mojí žákajdu?" ma nestrašia, ale rozosmievajú a potom sa celé to strašidelné americké kúzlo vytráca ako bublinky z otvorenej coly light. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Danny Pang, Oxide Pang Chun, Jo Jo Yuet-chun Hui, Hillary Seitz a Ryne Douglas Pearson. Po druhém OKOuknutí jsem přehodnotil na 79,5 % a hodně tomu dala Jessica Alba ikdyž si za to málem odnesla Malinu. Jessica Alba se kvůli filmu naučila základy braillova písma. CITÁT - .........svět je opravdu nádherný......... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, že bych měl husu až za krkem. Tady mi tam vlítla hned několikrát, mrcha. Pojmenoval jsem ji Husa Zježená a ta sviňa dotáhla celý hejno. Asi tak po půl hodince se z nich ale začly stávat housata a blány mezi prstama se pomalu přesouvaly před moje oči ve formě očních víček. Hodně brzo se okoukaly optické halucinace a když už to bylo asi po páté, co zmizela osoba, se kterou se zrovna bavila, tak mi to usmažilo centrum husení a oživilo to centrum nudy. Konec se rozpumpoval zajímavou koláží stínů a ohně, ale ani to mě neodkrvilo zdravou mysl a pochyby bezpochyby přetrvaly. No, ale horší by bylo, kdyby natočili horor Ucho nebo Pysk... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná husľová virtuózka Sydney Wells v mladosti stratila zrak, je úplne nevidiaca. Preto, keď dostane po rokoch slepoty možnosť, rozhodne sa pre transplantáciu. Lenže s očami mladej Mexičanky sa jej dostane viacej ako len dar zraku. Vidí aj veci, ktoré sú skutočne desivé. "Oko" je celkom solídny duchársky horror, v hlavnej úlohe so sympatickou Jessicou Alba. *** ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Není asi vždy úplně fér ohánět se při hodnocení remaku originálem a zaříkat se jeho kvalitami, ale cyp s tím. Život není fér. Hoši stojící za vynikajícím Ils se po vzoru kolegů jako Valette nebo Aja nechali sešrotovat americkou mašinerií, z pojmu originalita učinili tabu a vyblili předělávku, která se může pyšnit nejhůře zremakovanou postavou všech dob. Alba je možná hezká, ale jako herečka, která by měla předvést nějaké (jakékoli, proboha) emoce, naprosto selhává. Hodinu a půl dlouhá zrůdnost. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)

Reklama

Reklama