Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama natočené na základě skutečného příběhu o nejdelším mafiánském procesu v americké historii. Jack DiNorscio (Vin Diesel), obviněný z drogového překupnictví, obrátí soud vzhůru nohama, když se rozhodne obhajovat sám sebe. Zdánlivě jasný případ, tak skončí jedním z nejvíc šokujících verdiktů v soudní historii. Skutečný Jack DiNorscio během natáčení tohoto filmu zemřel, Vin Diesel se s ním ještě předtím setkal, aby porozuměl, co pro něj soudní spor skutečně znamenal a za co bojoval. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $1,173,643Tržby Celosvetovo $2,636,637 ║ Vin Diesel a jeho šlapanec úplne vedľa, z tými vlasami vypadá fakt otrasne, toho Taliana mu fakt ťažko uveriť ako herecky sa snaží a nie je to úplne zle ale celé to je dejovo podané v tak fádnej plochej nezáživnej réžii až hrôza. Tento film riadne zbrzdil Dieselovi kariéru, môže byť rád že úplne neodpísal, veď 2roky po filme nikde poriadne nehral. /25%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Veterán světové režie nezklamal a dokázal natočit poutavý příběh, který se prakticky celý odehrává v soudní síni. Jeho hrdinou je zdánlivě drobný gangster Jackie DiNorscio (výborná ukázka že i herec od kterého bychom herecký výkon čekali ze všech nejméně, dokáže spolehlivě zahrát svou postavu když je zajímavě napsaná). Vin Diesel opravdu podává velice kvalitní herecký výkon, naprosto odlišný od většiny svých postav. Trošku mě mrzelo že obžaloba neměla žádná esa v rukávech a tak výsledek procesu až tolik nepřekvapil. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Od úvodní scény poutavá podívaná s Lumetovou dokonale svižnou režií, super atmosférou a hlavně geniálním Dieselem, který mi svou kreací vyrazil dech. Na první pohled předvádí svůj standard, ale na ten druhý je vidět, že tohle není herec jen pro role typu rychlého a zběsilého Torreta, ale s trochou režijního otesání i charakterní umělec. Gangsterka, jakou jsem ještě neviděl. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Sidney Lumet a súdna sieň, to k sebe sakramentsky dobre pasuje, čo sa potvrdilo už pri režisérovom geniálnom debute!!! Find Me Guilty je dá sa povedať autentickou súdnou drámou (skoro všetky monológy a dialógy sú prepisom zápisnice zo skutočného procesu s Jackom DiNorsciom) , ktorá je inteligentne napísaná a skvele pútavo zrežírovaná. Vin Diesel nie je ani zďaleka typ herca, ktorý zahrá všetko, ale postava frajerského sebavedomého, tak trochu ťažkopádneho ale nesmierne inteligentého podvodníka Jacka mu sadla ako riť na šerbel. Výborný film!!! ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

7/10 Sidney spatne neumi, ale Vin me rozhodne prekvapil - to jsem po jeho akcnich kouscich necekal. Pekny chraplak v soudni sini a i na to, ze prakticky nesleze ze zaberu, pekne zmohutnel ;]], vypadalo mu nekolik rad vlasu, cele je to strasne dlouhe a divak pokrivene fandi te spatne strane z podsveti - ve chvili, kdy je zalobce ve vlne amoku jenom spokojene vrni a strani tem, co se nejen diky vypalnictvi na jeho rodicich dostali na vrchol potravniho retezce... Mno, podarilo se! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Dvouhodinový film amerického režiséra Sidneyho Lumeta mapuje nejdelší mafiánský proces v historii Spojených států amerických. (duklak2)
  • Některé dialogy ze soudní síně zazněli i u skutečného přelíčení. (CliffLee)

Reklama

Reklama