Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Ked som sa chystal pozriet tento film,dufal som ze to bude lepsie ako jednotka(ale moc som tomu neveril ked som si precital ze je to televizna produkcia),ktora vo mne zanechala dost rozpacite pocity.Musim povedat ze je to pre mna jedno z najvacsich prekvapeni roka(druhe je fakt slaby ring 2..ale to je o inom)4 hviezdy si tento pocin urcite zasluzi. ()

L.Hellhor 

všechny recenze uživatele

Seberme družinu hrdinů, přidejme nebezpečí v podobě šeredného draka a plešatého záporáka. Přihoďme navíc ještě jednoho liche, kterou svou nezávislost a aroganci dává pořádně vyžrat i hlavnímu záporakovi. Vznikne nám kýčovité dobrodružství na pár dračákovských víkendů. Ale udělat z něčeho takového film? Vlastně by mi to znělo jako dost špatný nápad. Těžko říci, jestli se povedlo. Dle obecného názoru asi ne. Mě se to ale líbilo. Už jen proto, že nějakých pořádně výpravných fantasy je zatraceně málo a člověku prostě knížky občas nestačí. ()

Reklama

corbeau 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první čtvrt hodiny jsem měl pocit, že to bude ještě větší hovadina než jednička. Postupně se ale ukázalo, že tomu tak není a ve výsledku působí D&D 2 vedle svého předchůdce jako Rolls-Royce vedle trakaře. Jasně, jedná se stále o typické "béčko", zápletka je klišovitá, scénář primitivní a režijně je to místy dost odfláknuté, ale je zde vidět velký posun vpřed - ani jeden hlavní hrdina není vyloženě nesympatický, efekty jsou, na to jak směšnou částku tenhle film stál, obstojné, a hlavně mám konečně dojem, že autor zná hru D&D. Konec ale vyšuměl do prázdna a i jiné nedorazy mi brání sáhnout po vyšším hodnocení. Snad příště... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Damodar jeden ze záporáků jedničky nějak přežil probodnutí mečem a pád z budovy a chodí si po světě. Najde nějakou kouli a chce se pomstít Ishmiru  tak, že ovládne přes ni draka a bude po něm chtít , aby Ishmir zničil.  Z Ishmiru ho jde zastavit 5 lidí 3 kouzelníci a 2  bojovníci na více nebyl rozpočet. Je to levné a působí to televizně a kdejaký díl seriálové Herkulesa nebo Xeny je zážitnější. Navíc pokud čekáte nějaké bitvy tak Vás film zklame je tam jeden boj s nějakými bandity jeden s nějakými draky a bitva  u Damodara co je levná a on tam jen stojí a čumí na ně na koni je ještě bitva s tím drakem , ale ta nemá moc čím zaujmout . 40 procent za tu blondýnu, barbarku a tu elfku/kouzelnici nebo co to bylo. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Jasný, má to pár nesrovnalostí a není to žádnej Pán prstenů, ale kdo dokáže zapomenout na to, že existovalo nějaké Dračí doupě 1 (pro mě ne zas tak špatné) a zároveň bude film brát spíše jako kdyby sledoval PC hru, kterou nemůže ovlivnit (většina záběrů totiž vypadá jako in-game záběry) a zároveň hrál někdy Dračák nebo jakékoliv RPGéčko (např. Sacred, The Elder Scrolls, Gothic, Diablo, The Witcher, Titan Quest, Baldur's Gate, Two Worlds, Wizardry, Ultima nebo Brány Skeldalu) bude uspokojen :) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama