Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Schommer : 1. U-Mass - The Pixies [3:02] ,2. Gravity Rides Everything - Modest Mouse [4:19] ,3. Declare Guerre Nucleaire - The Hives [1:35] ,4. Bole 2 Harlem - Bole 2 Harlem [4:09] ,5. Eleanor Rigby - David Schommer [3:57] ,6. TKO - Le Tigre [3:25] ,7. Where Do I Begin - The Chemical Brothers/Beth Orton [6:31] ,8. Sherman's Way - David Schommer [2:11] ,9. Keepin' Your Head Up - The Ringers [1:49] ,10. Don't You (Forget About Me) - David Schommer [1:57] ,11. Holiday - Weezer [3:23] ,12. Let The Drummer Kick - Citizen Cope [4:17] ,13. To Be Young - Ryan Adams [3:04] ,14. You Think We Suck - Ape Fight [2:19], ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už ten nápad mi přišel dost ujetej, ale fakt je, že jsem se párkrát docela zasmál, a to kravinám, ale zasmál. Jenže příběh je hodně bláznivej a když hlavní hrdina je hnusnej jak noc, což netvrdim že nejsem i já, a proto to můžu tvrdit, je škoda tohle házet do hnoje, právě proto, že je to tak šílené. Jenže to ani jinak nejde. To téma je fakt hodně šílený a nakonec to dopadne nedejbože tak nedůvěryhodně, že člověk, se kterym se život nesral, by se tomuhle všemu neskutečně vysmál. I tak je Bezva vejška docela dobře ujetá komedie, sice za dvě hvězdy, ale už za ten nápad stojí za to všecko vidět. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná teen komedie !! Absolutně nářezový Jonah Hill, který každým zjevením na scéně dělá jednak ze sebe ostudu, tak baví diváka, sympatický Justin Long, který především v závěru v soudním procesu pronese tak silný, emotivní a zdařilý monolog, že mi až tekly slzy a hlavně skvělý nápad tuhle komedii vyzdvihává hodně vysoko. Smál jsem se, bavil jsem se. Doporučuji! 85% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející komedie, kterých v poslední době není mnoho. Slušné gagy (elektrošoky, poslední záběr...), nepřekážející Justin Long, příjemná Blake Lively, rychlý spád a krátká minutáž. To vše doplněno slušným soundtrackem, dobrým nápadem a nadprůměrnou režií. South Harmon Institute of Technology (S.H.I.T.) je škola mých snů. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

V teen komediích rozhodně nadprůměr, i když si drží téměř všechny neduhy žánru -> nadmíru přihlouplé a občas trapné, jistě. Kdo čeká od podobného počinu duševní povznesení a hluboký intelektuální zážitek, je zřejmě padlý na hlavu. Vyčítat naivitu americké teen komedii je jako vyčítat hudební čísla muzikálům. Zábava, to je oč v tomhle filmu kráčí. Vypněte mozek a bavte se. Škola hrou v praxi !!! :o) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)

Reklama

Reklama