Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byl to nápis "necenzurovaná verze" co mě u novinového stánku zaujalo a i přes špatné zkušenosti, které s necenzurovanými verzemi mám, jsem potom sáhnul. Docela by mě zajímalo, co na tomhle kdo cenzuroval. Nějakých brutálních krvavých scén či lekaček jsem se tu nedočkal, depresivní atmosféra, tolik vychvalovaná u původní japonské verze, se tu také neobjevila a tak jediné, co bylo k cenzurování, byly velmi špatné herecké výkony všech zúčastněných. Pravda - dvě nebo tři scény s duchy byly poměrně povedené, ale to samo o sobě stačí sotva na 20%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vlna sebevražd mladistvých zaplavila celé město, a Mattie a její přátelé se musí vyrovnat se smrtí jednoho z nich. Jakmile ale začnou od mrtvého dostávat zprávy ze záhrobí, je jasné, že se děje něco nepřirozeného. Bezdrátové a mobilní sítě mohou být jednou z cest, kterou se duchové dostávají na náš svět a pomocí těchto technologií začínají ničit lidstvo. Jedinou záchranou je být offline... Když se tak koukám kolem sebe, jaká všechna zařízení pomocí bezdrátových sítí komunikují, tak je mi jasné, že být něco takového jako ve filmu, tak si koledujeme o pěknej průser. Ale k filmu - i přes všeobecnou velmi podprůměrnou kvalitu hororů počítajících se vzpourou moderních technologií (např. Řetězová zpráva nebo třeba FearDotCom) si nenechám říct, a na každý nový přírůstek do této rodiny se docela těším. A stejně jsem se těšil i na Puls, a bohužel dopadl stejně bídně jako ostatní podobné filmy - i když přiznávám, že je o maličký chloupek lepší než např. oba výše zmíněné... ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Tak komorní horor se vyvinul v pomalu až apokalyptické drama. Bohužel jen v konečných náznacích. Příchody duchů nebyly z nejhorších( ani nejlepších), a stejně na tom byly i záběry trápících se "suicidentů". Celé to ale bylo takové ušláplé. Film se bál jít rozpočtově i příběhem do výzvy popisu globálního přebírání žezla záhrobím. Raději nudil obvyklým schématem napadání skupiny kamarádů stejně vyděšených stejně děsivými duchy, v jejich stejně ponurých pokojích ponořených do stejných stínů.Kvalitou je na rozmezí dvou a tří hvězd. 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, ve všech směrech podstatně horší než japonský originál Kairo (2001). Asi nejvíc mě iritovali představitelé omladiny, přehlídka nesympatických kreatur v čele s tak protivnou a nanervylezoucí blondskou, že kdybych s ní ztroskotal na pustém ostrově, hned první den ji zabiju, naporcuju a nasolím do foroty, aby z ní byl aspoň nějaký užitek. Jak se mi najednou stýskalo po tichých nesmělých introvertních Japoncích včetně hlupáka Kawašimy... I děj, ačkoliv rámcově shodný s originálem, působí banálněji, nudněji, nezáživněji a má pitomější finále. Je ovšem dost možné, že tak zklamaně soudím srovnávaje s předlohou, kterou jsem viděl včera. Ale i ona skvostná scéna skoku ze sila, která mě u Japonců tolik uchvátila, je tu jaksi nepůsobivá, odfláknutá, prostě hůř natočená. Ztráta času, do koše s tím, asijský specifický styl u mě vede nad hollywoodskou bezduchou komercí na celé čáře. Malé bezvýznamné plus - štěk pro Brada Dourifa. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vraždící internet! Vcelku svižný příspěvek do tématiky zabijáckých médií a komunikačních přístrojů. Telefony, videokazety nebo rovnou celá síť, co už si zahrála v řadě filmů. Škoda, že temné bytosti jsou jen takové poblikávající stíny. O sebevraždách se hlavně mluví, příliš nápadité také nejsou, byť rozpad na atomy tak běžný není. Bellová povětšinou sympatická, zbytek už tolik ne. Nejlepší scéna, co mohla být delší, se odehraje v prádelně. Původní film jsem už zapomněl více, než tenhle remake, vracet se ale k němu nehodlám. Na jedno podívání OK. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama