Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Mr.Husts odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem být tak přísný, ale po zjištění že film nebyl napsán přes noc na hajzlu člověkem se silným otokem mozku a prodělaným sedminásobným infarktem se nezbývá než divit, co tahle neuvěřitelně stupidní sračka dělá v modrém. Nic proti trhlým komediím, zde se však smích rozhodně nedostavil a alespoň náznak jakékoli dějové linie by neuškodil. Při závěrečných titulkách s naprosto uši trhající písní jsem měl chuť uvolnit chuť k nekontrolovanému zblití celé místnosti. Nasrat na tenhle paskvil a zakopat ho hodně hluboko. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Onanovat před mou mámou je jedna věc, ale šukat babičku a její dvě kámošky, to je velkej úlet." Doby, kdy jsem pařil hry 26 hodin denně, jsou již minulostí, ale matné záblesky paměti ještě mám, tak jsem se mrknul na snímek o konkurenci. Nebylo moc o co stát, protože paření, hulení ani sex s důchodkyněmi nejsou důvodem, abych oprášil svůj herní joystick. Ono je to celé vlastně hrozná blbost, ale vtípky s taekwon-do opicí, robotickým milionářem J. P. či trojicí stařen ve složení gamblerka, práškožroutka a nymfomanka z toho udělaly celkem přijatelnou testovací produkci. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková nenápadná komedie, která více řekne někomu, kdo někdy něco hrál, ať už na počítači anebo na televizi. Je fajn, že romance je zde spíše v pozadí a nedere se do popředí, protože v tu chvíli to funguje docela dobře. Jsou zde vtipné scény, pěkně ujeté a nudné, taková celkem americká klasika, ale spíše se kloním k pozitivnímu hodnocení. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak to byla zas spravna uchylarna, takovejchhle komedii neni nikdy dost. Nerikam, ze jsem se u filmu nejak strasne nasmal, to zase ne, nejaky masakralni forky tu jsou jen sem tam, ale film ma proste takovou tu pohodovou atmosferu, ze clovek cumi, usmiva se a najednou je konec filmu. Trosku slabsi je obsazeni filmu, sice potesi uchylak Schneider nebo priteplalej David Spade a celkove vedlejsi postavy jsou dostatecne vyzivny, ale problem je v hlavnim hrdinovy. Nehraje spatne, tak vcelku prijemne civilne a je i docela sympatickej, navic vypada jak bracha Mela Gibsona, ale proste to neni takova komicka velicina jak Stiller nebo Black, na druhou stranu, ty by z toho udelali mozna az moc velkou uchylarnu. Skoda, ze film nema nejakej kompaktnejsi scenar, pribeh tu prakticky neni, furt se jen pari videohry a huli se, ale to by nevadilo, jenze je to krapet nevyvazeny, takze se najde sem tam i naky hluchy misto. Nicmene nejvetsi pochvala je asi pro J.P. to bylo tak neskutecny hovado myslici si, ze je neviditelnej robot v matrixu, z toho sem fakt nemoh. Zkratka pohodova, misty hodne vtipna komedie s perfektnima vedlejsima postavama a s par super napadama, ktera se uspesne vyhyba fekalnim forkum. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama