Reklama

Reklama

Angel-A

Trailer

Obsahy(1)

Každý máme svého Anděla.  Gangster pařížského podsvětí André má dluhy, vymahači jsou mu v patách, a tak se rozhodne skoncovat se životem. Na mostě, odhodlaný ke skoku, však není sám. Spatří krásnou dívku Angelu, která se chystá udělat to samé. Jejich pohledy se letmo setkají a nádherná neznámá se vrhne dolů. André neváhá, skočí za ní a zachrání ji. Vděčná Angela je pro něj ochotna udělat cokoliv. Když se jí André svěří se svým trápením, kráska ho zbaví všech dluhů. Proč to ale udělala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sehnala jsem za pět minut 20 tisíc. Kolik potřebuješ, aby si byl šťastnej?" Mám v sobě rozpočtovou zodpovědnost, nikomu nic nedlužím a patrně proto jsem dosud nepotkal svýho sexy blond strážnýho anděla. To takovej André dluží každýmu a proto ho přiletěla Angela zachránit. Co je to za blbost? Vždyť André je totální kretén, kterýmu jsem měl celou dobu chuť podat lano, aby se mohl jít zastřelit do rybníka. Proč ho anděl zachraňuje? Už vím. Je to zkouška. Jestli nejsem závistivej. Nejsem. Ale proč byla Angela tak úžasná? Protože protiklady se přitahujou. A safra. Takže když já jsem okouzlující, krásnej, chytrej, charakterní a ještě k tomu skromnej, tak toho svýho nerudnýho anděla snad ani potkat nechci. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Luc Besson .. ,,Lidi už nevěří na zázraky!" _ AngelA je překrásná, dokonalá, dech i kulervoucí. Dialogy jsou sice dlouhé, takřka všudypřítomné, ale srší minimálně humorem s nádechem lehké romantiky. Stačí se přenést přes nadpozemskou tématiku a jste v ráji. Navíc režie dobrá, kamera výtečná.. Doporučuji. 85%. ()

Reklama

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Ano, žít s andělem musí být skvělé! Jen jestli se jedná o toho pravého anděla, nebo alespoň o správného anděla. Tenhle anděl nepřesvědčil ani létajícím popelníkem, cigaretou povstalou z vajglu, nikitovským "bumajeponěm", ani křídly... Samotný návrat k sobě sama prostřednictvím anděla je ovšem velké téma, ke kterému by se mělo přistupovat pokorně a obezřetně, které by se nemělo promrhat lacinými prostředky, a které by se nemělo v pravém smyslu slova "zprofanovat". Pozn.: Po této úvaze ubírám jednu hvězdu a činím z filmu lehce nadprůměrného film lehce podprůměrný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebe nad Paříží vyplivlo okřídlenou modelku, co si musí na holení nohou brát dovolenou. Zadání je jasné, odvést ze scestí arabského podvodníčka, jenž je uvnitř bílá šlapka.. Životní moudra se poztrácela v překřikování jak na tureckém trhu, komediálních vložkách a falešné ctnosti. Kdyby se André na konci probudil na břehu po úvodním skoku z mostu, dávalo by vše mnohem větší smysl. I pro něj.. Kamera Thierry Arbogasta s tisíci odstíny černé i bílé je vlastně jediný důvod, že mou paměť ihned po Angel-A nenavštívil Viktor Čistič.. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Snad je to tím, že miluju Paříž a blondýnky, snad tím, že nesnáším francouzské filmy a tenhleten mezi nimi působí jako zjevení. Zjevení anděla. Pane Bessone, vy lišáku jeden mazanej, vy prostě víte, kdy sednout na nejvyšší stoličku! Tohle je něco, jako když posloucháte půl roku v kuse rádio Čas a pak vás najednou někdo z ničeho nic strčí do letadla směr Londýn a tam vás posadí do první řady Royal Albert Hall na koncert Královského filharmonického orchestru. Film, který zahřeje na duši. A to jak přenádhernými pařížskými scenériemi (v černobílé jim to obzvláště sluší), tak neuvěřitelně dlouhými nohami Rie Rasmussen (v černobílé jim to obzvláště sluší). Ta pro mě ostatně byla snad největším překvapením celého filmu - kompletní herečka. Navíc s Jamelem Debbouzem vytvořila hodně zajímavou a peprnou dvojičku. Nevěřte číslům, i hodnocení ČSFD, IMDb a Cinemy se může mýlit. Čtyři a půl. [srpen 2006] ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Paříži, převážně v lokalitách Montmarte a Seine River a také ve studiu Eclair. (Terva)
  • Jamel Debbouze je ve skutečnosti jen o 13 cm menší než 178centimetrová Rie Rasmussen. Scéna pod mostem, kde je možné výškový rozdíl zaznamenat, je umocněna schodem, na kterém Rie Rasmussen stojí. Svo roli hrají i hereččiny lodičky s podpadkem. (smith22)

Reklama

Reklama