Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tato šílenůstka mi připomněla moje velmi oblíbené Od soumraku do ůsvitu, akorát místo upírů útočí na bandu lidí v hospodě kříženečci Vetřelce a Predátora. Samožrejmě tomu také chybí zručnějsí režie, otravný a nepřehledný je i střih. Na druhou stranu jsem se párkrát slušně zasmál, krví se taky nešetří, takže dávám slabší 3*. 50% Další díly se zkoušet neodvážím. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Gulager se novým Raimim ani Jacksonem nestane. Krvavá hostina je mixem Od soumraku do úsvitu a Evil Dead 2, přičemž z prvního má prostředí a atmosféru, z druhého parodičnost a zběsilost. Start je neuvěřitelně šílený, jenže se zdá, že přichystaná nálož bouchla rejžovi přímo pod zadkem - prostě to nezvládl. Ano, je k vidění řádka brutalit, nechutností, šíleností a nekorektních podpásovek, ale minimálně polovina z nich je okatě nucená, očekávatelná a přítomná čistě pro efekt. Příliš se tlačilo na pilu, se kterou se neumělo a chybělo více vlastní invence. Ideální někam na mejdan s přáteli, kde se nevyžaduje přehnaná pozornost ani střízlivost. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Ressurection of B horror movie. Ak vám chýbal béčkový horor, ktorý stavia na jednoduchej zápletke, čiernom humore, klaustrofobickej atmosfére, ak zo slzou v oku spomínate na Evildead, Braindead, Od Súmraku do Úsvitu a podobné lahôdky...dočkaliste sa. Feast je návrat ku koreňom béčkových hororov, bez CGI efektov, bez snahy hrať sa na niečo čím nieje, bez zbytočných dejových klučiek. Partička podivínov, zbrane, krv, a nechutná obluda ktorá ich drží uveznených v lacnom pajzli. Po dopozeraní som sa takmer rozplakal od dojatia. Ďakujem. (10/10) ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Začátek s vtipným představováním potenciálních obětí mě příjemně naladil. Jenže vtip nějak vyprchával už po úvodních titulcích. Z jediného hezkého chlapa, hrdiny….. „Jsem chlápek, který ti zachrání prdel.“, mně příšery sežerou zásadní kus (nemyslím tím TEN zásadní kus) hned na začátku. A potom to už je zase hlavně ta krvavá čvachta a blívajz … jako vždycky, i když ta hromada červů se kroutila na Oscara :- )). V pomyslném souboji mezi krvežíznivými monstry a hady, dávám přednost hadům !!! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Doposud jsem viděl jenom hororové komedie se zombíky, ale ono je to vlastně celkem jedno, co tam je zrovna za potvoru. Tak či onak jsem se celkem bavil a párkrát se i pousmál, hlavně u scén s blbou blondýnou a chlápkem s červy. Dokonce mi to chvílemi atmosférou připomínalo Dogmu. Ono se není čemu divit, když mezi producenty byli Affleck a Damon. Je to komedie plná lekaček, v níž je pár zajímavých momentů, ale nějaký děj a pevnou kostru v tom nehledejte. Nenašli byste!!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co začnou závěrečné titulky, je vidět, co se stalo s babičkou. (Káronoš)
  • Jason Mewes stvárnil sám seba. (HUMOOOO)
  • Během opevňování baru hraje píseň „New Generation“ od Skid Row a na konci filmu hraje „Never Gonna Kill Us“ od The Smashup. (Duoscop)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama