Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Feast je rozhodne zábavné B-čko, čo mu ale uberá na hodnotení tak to je v skutku nechutne chaotická kamera, pri ktorej si to človek jednoducho nemôže poriadne vychutnať. Naštastie sa hláškuje o 106, ďalej je tu doggie style alienov, zábavný "one minute hero" a banda nesympatických hercov. Nič viac, nič menej... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Poklesle béčkový skvost! A to mi hnil dlouhou dobu na exteráku, protože jsem myslel, že to bude jakási bizarní poloamatérská pitominka. A ona je to zatím výstavní prvoligová "rodriguezovina"! No nic, tak sice pozdě, ale přece. Skvělé postavy, skvělé dialogy, skvělý scénář, skvělá monstra, skvělý Henry Rollins v růžových teplácích, až potud čistokrevná pětihvězda. Ale bohužel byl můj zážitek z filmu notně pohnojen (jako už obvykle) divokým střihem a hlavně skákající vyzoomovanou kamerou, která v kombinaci s mizerným osvětlením přizabila zhruba polovinu záběrů. Takže nakonec "jen" nějakých 80%, ach jo. Věčná škoda, protože tenhle kousek by jinak patřil na piedestal vedle třeba From Dusk Till Down, nebo podobných kultovních fláků. Z množství skvělých gagů, hlášek a postav (z nichž mnohé bohužel vůbec nedostanou šanci rozvinout svůj velký potenciál), mě asi nejvíc pobavila scéna hrdinského proslovu Hrdiny, který byl poněkud netradičně zakončen. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Scénář stavící na obratném převracení všech žánrových klišé je sice kočírován se sympatickým nadhledem, bohužel řemeslně ztrácí dech už po pár minutách, kdy se utápí ve zbytečně chaotickém střihu. Nad průměrem se drží hlavně díky parádní hráčské sestavě, která se posléze na countlistu vyjímá vskutku majestátně (prsatá blondýna, obstarožní dědek s brokovnicí, užvaněný kickasser), ale opravdu vtipných momentů se dá napočítat na prstech jedné ruky, takže snaha o (sebe)parodování vyšuměla do prázdna, i když nutno podotknout, že dávka hemoglobinu velmi odvážně překračuje meze většiny současné hollywoodské hororové produkce. Unrated verze rulezz! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení, po dlouhé době jsem viděl nějaký horor, který mě celkem i zajímal. Režie je mírně netradiční, že to v českém dabingu ze začátku působí i celkem vtipně v trapném slova smyslu. To jsou okamžiky, kdy se tu tvůrci snaží rádoby hustě představit heslovitě postavy děje. Jenomže najednou přiběhne do hostince chlápek, vy zpozorníte, co se bude dít, a on celkem mazec. V tomto okamžiku snímek přestává působit prapodivně a vy pochopíte, že se tu budete dívat na záležitost, kde nějaký obludy zabíjí lidi. Autoři se tu snažili o humorné prvky, až mě to místy rušilo. K trikům poznámka, že ty nepatří mezi ty nejvyvedenější, ale dalo se to. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok keď sa predstavovali hlavný hrdinovia tak som už začínal tušiť,že film bude dosť zábavný a vobec som sa nezmýlil.Niektoré tie dialógy má naozaj veľmi pobavili.Veľmi veľa krvi,dosť akcie ale máličko napetia,morbidity a dosť sprostých postáv ale to tak asi malo byt,že ich nemáme ľutovať,ked budú zomierať.Ale neviem sa rozhodnúť či je to viac komédia alebo viac horor.V niektorých scénach bola kamera otrasná. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co začnou závěrečné titulky, je vidět, co se stalo s babičkou. (Káronoš)
  • Původní scénář zahrnoval mnohem více akčních scén, které však produkce ve finální verzi odstranila, aby se film vešel do rozpočtu. (Avalon820)
  • Scény, ve kterých vystupoval v cameo roli hráč amerického fotbalu O. J. Simpson, byly vystřiženy ve finální produkci. (Káronoš)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama