Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka, už dlouho jsem se takhle báječně neodreagoval. V haluznosti tenhle film snad překonají jen Birdemicy, Sharknada a možná ještě pár dalších kousků, na které si teď ovšem nevzpomenu, něco o arachnidech a tak podobně. Děj, herci, dialogy, triky - všechno je totálně megašílené a mozkorvoucí. To se nedá popisovat ani převyprávět, to se musí vidět. Pokud ale nemáte smysl pro kouzlo absurdity, nadsázku a nechtěnou humornost, jděte o film dál. Narazil jsem na tuhle pecku jen díky tomu, že v ní hraje známá mrcha Jerri ze Survivora (tedy z několika Survivorů). A bylo pro mě příjemným překvapením, že hrála ze všech zde zúčastněných prken bezkonkurenčně nejlíp. Nejlepší scéna... Sakra těch bylo... Už jenom ten prolog... Aha, už vím: pijavice! ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu zvieracích horrorov.A tu máme naraz až dva živočíšne druhy,varana a kobru.Na celom tom filme bola najkrajšia príroda.Ja som v tomto filme nepobadal žiadnu silnú stránku a ani nič pozitívne.Na rok výroby 2005 bolo dosť chudobné.Je tú síce veľa akčných scén,ale to nestačí.Tak isto nestačí dať do filmu len pekné baby.Veľmi nepresvedčivý film.Snáď len pre veľkých fanúšikov takýchto filmov. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo neuvěřitelný! Nemam teď ani tak na mysli scénář, nebo triky. To všechno splnilo moje podprůměrný očekávání. Dokonce jsem čekal i hereckej projev na úrovni venezuelskýho soft porna pro náctiletý.....................ale ty kecy a to jejich chování.................já v životě nic takovýho neviděl. Nejdřív jsem se jenom usmíval, ale postupem času jsem se začal řehtat na celý kolo. A do toho Paré s bouchačkama od Čertova švagra, který ještě držel jak prase kost? Tohle mě vyřídilo a asi z toho neusnu. Házim si korunou jestli dam odpad, nebo plnou palbu. :D ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

* a půl. V rámci béčkových "monster movies" se jedná o poměrně vydařený kousek. Několika minutová kreace drsňáka Paula Logana v úvodu filmu povyšuje toto veledílo o celou půlku hvězdičky nahoru:D Ještě než se vydal na lov "Mega Piraní," byl pověřen prozkoumáním ostrova, na němž probíhají vládní experimenty. On, ani jeho průzkumná jednotka však nemohli tušit, jakému nepříteli budou muset čelit. S průběhem děje, i scénářem jsem docela spokojena. Velmi poučné pro mě byly přednášky pohledné, černovlasé vědkyně. Dr. Richardsonová začala nezvaným návštěvníkům postupně objasňovat celý experiment. Nezapomněla přitom zmínit úspěchy, kterých při něm dosáhli. Poté připustila, že se jim vše vymklo z rukou. Takže se všichni musí urychleně dostat z ostrova. Během jejich dlouhé cesty se nám samozřejmě nabídne pohled na digitální kreatury, dočkáme se tradičních klišé, nelogiky i dramatických scén a dialogů (Pan generál zapáleně hovoří o tom, že zmiňovaný ostrov nechá bombardovat, dokud z něj nezbyde jen prach. Po provedené akci, kde shodili na celý ostrov asi tak 7 bomb, nebo co to bylo, ostrov stále stojí. Trochu se z něj kouří, ale vypadá to, že ostrovní flóra neutrpěla žádné větší újmy. Natož, aby bylo zcela jisté, že rozhodně zlikvidovali všechny "nepřátele":) Během sledování mě napadlo, že zřejmě asi sepíšu nějaký seznam na téma "Největší klišé a klasické postupy B - Monster a Katastrofických Movies." Závěr filmu nechává otevřený konec a zároveň navazuje na předchozí události a jeden "drobný" vedlejší problém, který experiment taktéž zapříčinil. A jsem ráda, že nejsem jediná, kdo ve skřecích zmutovaných plazů rozpoznal skřeky příšer z legendární hry Doom:) "Osmatřicítka nedokáže zastavit to, co je tady na ostrově.", "Vypěstovali jsme akr vysokou kukuřici, dalo se z ní upéct milion bochníků chleba." :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je jen pár věcí, pro které stojí za to film sledovat. Exotické lokace, božský Paré a trosečnice Jerri Manthey. A vlastně i super americké pistole se zásobníky minimálně na 61 nábojů (schválně zkuste počítat, kolikrát Paré vystřelí hned poprvé na tu přerostlou obludu). To, že tam je nějaký přerostlý had a ještěrka je docela podružné a vlastně i nezajímavé. Poučení: Sexy samice neumírají. Škoda. 0,5* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)

Reklama

Reklama