Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Nezapomenu na ten den. Stál jsem v trafice, v ruce pár stovek, vyzvedávam pravidelnou dávku literárního fetu a moje oči padají na cosi, k čemu je přibaleno DVD s nápisem Varan vs. Kobra. Po chvilce váhání moje sebetrýznitelské já vítězí, DVD (naštěstí za pár šupů) mizí v batohu dříve, než stihne tento hanebný čin mít více svědků a já zbaběle prchám domů. Pouštim, čumim na autorskou Asylum tvorbu a trochu mě mrzí, že to není větší prča. Oba titulní photoshop hrdinové vypadají jako potvory, které někdo vystřihl z Dooma dvojky pro nedostatečně kvalitní zpracování a zatápí jim parta béčkových troglodytů s tradičními příznaky lobotomie. A dobro zase zvítězí. Ach jo. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem mačkal tlačítka playstationového ovladače a až ke konci jsem pochopil, že to není hra, ale film!!...ale grafickým provedením se film velice podobal hře z P1:)...strašný, prostě strašný, parta lidí jsou ti nejdementnější ze všech, běhají nějakým národním parkem a honí je gumovej varan a papírová kobra...supr zábava, ale tak po patnácti dvanáctkách... ()

Reklama

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří lidé tvrdí, že člověk by měl v životě zkusit všechno. Já se ale domnívám, že některým zkušenostem je lepší se vyhnout. Například tvrdým drogám, firemním maškarním večírkům a céčkovým filmům. Škoda, že jsem na posledně jmenovanou věc přišla, až když bylo pozdě. Nyní vám tedy v rámci ozdravné terapie svěřím, o co šlo… Parta eko-otrapů, jejíž členové nosí pekelně sexy tílka a od bezobratlých je dělí asi pět bodů IQ, se vylodí na ostrově, aby bojovali proti „brutálním kapitalistům“, kteří tam provádějí moc ošklivé věci se zkumavkami, zvířátky a kukuřicí. V hlavních rolích exceluje skupina posluchačů herecké pomocné školy, gumový had a gumová ještěrka… Začínám vážně uvažovat o změně kariéry. Takové silné téma, jako třeba "Kačer vs. kopací míč", by mě mohlo zajistit až do důchodu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový ten film na sobotní půlnoc u televize - oddychovka, u které můžete na chvilku usnout, a když se sem tam vzbudíte, jen spočítáte rychle body count. Logiku zde nehledat - třeba střely z pistole varanovi evidentně nic nedělají, ale všichni se můžou zbláznit, aby stříleli zrovna z pistole a furt (=nekonečné zásoby munice). Ostrov je vlastně neobyvatelný, ale holka tam má barák a žádný varan nebo kobra jí na něj za celou tu dobu nešlápl. Atd., atd. Fakt jen taková sobotní popůlnoční oddychovka, nic víc. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

"Už tam budeme? Co myslíte, vidíte snad někde na obzoru ostrov? Ne. Tak to tam ještě nejsme." Typický Wynorski. Príbeh, herci, dialógy, efekty všetko je na veľmi amatérskej úrovni. Ale taktiež treba povedať, že je to často svojou nekvalitou (a hláškami Michaela Parého ktorý je ťažko nad vecou) zábavné, čo je ďalší typický znak Jimových filmov. Kde už len uvidíte digitálneho varana, ktorý vrčí ako nejaký Tyranosaurus Rex či pištoľ, ktorá vystrelí bez nabíjania z 1 zásobníku vyše 100 nábojov. No a ten posledný záber :D to je kapitola sama o sebe. Jeden z tých lepších "zlých" filmov, pri ktorom ak sa človek správne naladí, tak sa dokáže obstojne pobaviť. 35% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)

Reklama

Reklama