Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (197)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamán. Po zdejších vesměs opěvných ódách jsem si představoval fakt dobrý slasher exploitation. Místo toho po lese běhal škaredý idiot. Který byl tak silný, že v pohodě odtrhl člověku končetiny jednu po druhé a tak slabý, že když do něj dívka uhodila, převrátil se (já vím, že to, jak jsem to napsal, působí úsměvně, ... ne ale tak jako ty scény). Každá scéna se škaredým vrahem byla natočena stylem "já mávnu a ty běžíš", takže mi to připadalo trochu amatérské. Proto, kdykoliv se tento pitomec objevil na scéně, nevyvolávalo to ve mně chemické reakce, které obvykle u takovýchto filmů pociťuji. Spíš by si tento komorní snímek zasloužil hvězdu jednu. Ale zase se mi líbila postava průvodce-začátečníka (ten byl fakt srandovní) a i úvod filmu mnohé sliboval. Nevím, kde se film natáčel, ale vzhledem ke karnevalu bych řekl, že v Brazílii. Takže úvod trošičku jak z filmu "Turistas". Ano, to byl příslib. Průběh byl ale trapný a konec? To snad každý horrorový režisér musí točit takovéto otevřené konce? Dvě hvězdy spíš ze soucitu a za úvod. A za toho průvodce. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Solidní oddychový horůrek plný slušných hlášek, doslova na kusy roztrhaných těl a postupně se redukujících koziček. Párkrát jsem se fakt slušně zasmála, ale i tak film zachránila jen 75minutová stopáž, protože ke konci už to začínalo působit docela zdlouhavě (a přestala se slíkat trika)... 50% v té nejčistší podobě. ()

Reklama

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný chlapík, tedy spíše už jeho duch, si ve své chatrči v bažinách pořizuje sbírku hlav svých obětí, které k němu nějakým způsobem zabloudili nebo se ocitli v jeho blízkosti. Naposledy to pak byla skupinka turistů, kteří ani v nejmenším na pověst o něm nevěřili! Krvavá jatka pak potěší každého příznivce žánru, zejména pak nejbrutálnější scéna (nic horšího jsem ještě neviděl) kdy jedné z turistek oddělí horní čelist od té dolní až nakonec zbyde jen jazyk! Jinak klasická vyvražďovačka, ale ty brutus scény vážně síla!!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Šťavnatá výprava určená milovníkům močálů, džungle a rudých fontán. Robert Englund je vyvržen hned na začátku a stane se tak noční můrou své dcery, která se ho vydá hledat. Mám rád bažinaté snímky s bujnou vegetací, hladovými krokodýly, deštěm, nemilosrdně bičujícím hladinu, bahenními plyny, připomínajícími duše zemřelých, a zlem, co se zjevuje v záři blesků a za burácení hromů. Ohyzdný sekerník se nevzdává! Lítají hlavy, ruce, nohy, torza... a člověk se u toho dusí smíchy (u tohohle filmu je dobré popcorn vynechat), až mu slzy stříkají z očí. Při naháněčce mezi hroby jsem přes uslzené oči téměř neviděl. Do toho vtipné hlášky, co nešetří dvojsmysly a současně se nebojí jít pro vulgarismus daleko (přitom však neurazí). Zezačátku odhazují spousty dívek trička a vrtí vesele pigmentkami na kameru v rytmu M.Mansona, prostě takový karneval vášní a tance. Pak už se svlékají jen dvě naivky, co netuší, jaká výprava je čeká. A konec? Luxusní - takhle by měly končit horrory jedno, zda jsou vážné, nebo rozverné. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád kombináciu horor-komédia. Buď si pozriem dobrý horor, alebo komédiu. Takto to nie je to ani ono. Kurva už som sa zamotal.......Ale v "Sekere" mi to bolo šuma-fuk, pretože tak ako som sa dobre bavil, tak ma niekedy i striaslo. "Exploiťák" jak sa patrí, mnoho striekajúcej krvi, useknutých končatín a holých ciciek :) Film netreba brať vážne a v tom prípade musíte byť spokojný. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Pracovný názov filmu bol Love Rodeo. (ShortyIC)
  • Kane Hodder na snímku spolupracoval také jako koordinátor kaskadérských scén. (LION-MR.T)
  • Kane Hodder, představitel zabijáka Victora Crowleyho jednu z obětí usmrtí hodem o náhrobek. V roli Jasona Voorheese ve filmu Pátek třináctého 7 (1988).zabije jednu z obětí podobně, a to hodem o strom ve spacím pytli. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama