Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (197)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl dechberoucí horor s prvky komedie a byl to totální nářez . Bavil jsem se od začátku do konce , komedialní prvky tenhle film pořádně okořenily a scénář byl napsaný velmi kvalitně . Co se týče vrahouna nebyl až tak strašidelný jak by měl , ale myslím , že tady to nevadí . Tenhle týpek se z ničím nepáře a všechny trhá a seká , láme a nabodává. Prostě dal jsem na rady mých přátel a konečně mrkl a nepromarnil sem. A nakonec musím pochválit super a mega gore a za to dávám hvězdu navíc.100% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Vypatlaný zmutovaný buran likviduje návštěvníky lesa. Bohužel maska nic moc teda a chování a myšlení postav je opravdu vyjímečně trapné. Zábava to rozhodně je, ale nesmí se brát moc vážně, jelikož tam nedává smysl nic. Pokud to budu hodnotit jako nefalšovaný slasher bez smyslu, tak je to docela koukatelné. Nuda neexistuje a gore docela povedené. 55% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

S příběhem a zápletkou si nikdo moc práci nedával, ale naštěstí je to okořeněno několika povedenými kousky – buď humornými, nebo krvavými. Hatchet je hodně lehká oddechovka, u které se pravděpodobně nejvíce nasmějete, ale jde vidět, že to asi byl účel. Musel být, protože jednoduššího, odfláklejšího, poměrně nezajímavého a nudného záporáka jsem již nějaký čas neviděl. Jako kdyby se zbláznil Toxie a přešel na temnou stranu. Vyděsilo by mě to snad jen v případě, že by mi bylo zase 11 let. Chuť natočit si nějakou krvavou prdel zde byla evidentně mnohem větší, než schopnost a chuť dát té prdeli nějaký hlubší obsah. Ale možná jste tolik koziček v jednom horroru už dlouho neviděli. Jen jestli jich tam pro jistotu nemělo radši být ještě více. Bylo to fajn, ale něco tomu prostě chybělo. Asi už jsem těma jednoduchýma, bezobsažnýma, rychlokvaškovýma horrorama přesycenej. Možná bych rád zase zjistil, že když roztrhnu ten barevný obal, tak uvnitř něco bude. K dobru filmu je však třeba podotknout, že se nijak nesnažil tvářit se jinak, než jakým byl. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Až tolik odlehčené jsem to zase nečekala. Tyto s trapností hraničící jednostranné škváry ještě k tomu z Ameriky nejsou zrovna můj šálek kávy. Britové se osvědčili už několikrát, že mix horor-komedie jim nedělá většinou problém a u těchto žánrů se toho USA od nich bohužel moc nepřiučily. Je to asi moje chyba, že jsem si víc nezjišťovala s jakou mírou je v Hatchet ten humor a sáhla jsem po něm kvůli tomu, že jsem dostala chuť na krvák, nikoli na krvavou srandu. Asi proto srážím tolik dolů. Ovšem, děj a scénář nadmírně oplýval debilitou a kulisy byly opravdu jak vytažené z parodie. Na mě možná až moc laciná sranda bez špetky šmrncu. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamán. Po zdejších vesměs opěvných ódách jsem si představoval fakt dobrý slasher exploitation. Místo toho po lese běhal škaredý idiot. Který byl tak silný, že v pohodě odtrhl člověku končetiny jednu po druhé a tak slabý, že když do něj dívka uhodila, převrátil se (já vím, že to, jak jsem to napsal, působí úsměvně, ... ne ale tak jako ty scény). Každá scéna se škaredým vrahem byla natočena stylem "já mávnu a ty běžíš", takže mi to připadalo trochu amatérské. Proto, kdykoliv se tento pitomec objevil na scéně, nevyvolávalo to ve mně chemické reakce, které obvykle u takovýchto filmů pociťuji. Spíš by si tento komorní snímek zasloužil hvězdu jednu. Ale zase se mi líbila postava průvodce-začátečníka (ten byl fakt srandovní) a i úvod filmu mnohé sliboval. Nevím, kde se film natáčel, ale vzhledem ke karnevalu bych řekl, že v Brazílii. Takže úvod trošičku jak z filmu "Turistas". Ano, to byl příslib. Průběh byl ale trapný a konec? To snad každý horrorový režisér musí točit takovéto otevřené konce? Dvě hvězdy spíš ze soucitu a za úvod. A za toho průvodce. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Posledný film natočený v Louisiane pred vyčíňaním hurikánu Katrina. (beso74)
  • Ve filmu ukáže prsa celkem 14 dívek. (LION-MR.T)
  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)

Reklama

Reklama