Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (609)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá zrůdnost bez jakéhokoliv děje, ve které se Rowan Atkinsom pitvoří asi desetkrát více než je u něj obvyklé, ale vtipné scény jaksi nepřicházejí a divák se zpočátku nudí a s postupujícím časem je mu už jen trapně... Mr. Bean by se měl držet krátkých vtipných scének, které mu jdou nejlépe a u kterých děj nepotřebuje, protože jeho prázdniny jsou ještě hořší než Největší filmová katastrofa... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $33,302,167Tržby Celosvetovo $234,981,342Tržby za predaj DVD v USA $28,564,152 //počet predaných kusov 1,465,848║ Bžunda ako sa patrí, ja som si to teda užil bohato, občas dostalo hrdlo teda riadne zabrať. /videl v kine: 75%/ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Ksichty, ksichty, starý ksichty...já už jsem na to asi moc starej... Chová se jako idiot, chodí jako idiot, párkrát se mi naskytla příložitost k pousmání - bohužel to není zásluha Beana. O scénáři se nemá cenu zmiňovat, jen vzpomínám na dobu, kdy poprvé přišel mr.Bean na obrazovky - pane to byl šrumec !!!! A proč jsem se díval? Kvůli svým dětěm. Ty se bavili náramně. Hlavně ten sedmiletej !!! ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mr. Beana mám rád. Proto jsem se potěšil, že je celovečerní film. Vypadalo to slibně. Trampoty Mr. Beana během cestování. Naladil jsem se a spustil film. BOŽE - "TO BYLA HOVADINA". Ségra u toho zaspávala a já se nezasmál ani jednou!!! Nechápu, jak někdo na to může jít do kina??? Já bych tam asi všechny povraždil. Ve filmu není nic nového! Mr. Bean se opakuje a opakuje.... Tento film nedoporučuji - pokud se chcete zasmát, pusťte si raději Cameron Diaz ve filmu "THE HOLIDAY""! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nízké hodnocení si návrat pana Beana určitě nezaslouží. Mně se to totiž opravdu líbilo. Pan Bean mě dokázal rozesmát jako tenkrát a to je účel, se kterým hodlal natočit tento film. Přitom řikal, že už nikdy nechce s jeho alter egem mít nic společnýho. Jsem rád, že svůj cíl nesplnil. Jeho průjezd Francií za to totiž určitě stojí a néé že ne! A i když je tam pár scének humorně nic moc, převyšují je ty podařené a zábavné. Jediné co mi opravdu vadilo, tak snad ten opravdu bláznivý příběh, ale u něj je to nejspíš povinností. U těchto prázdnin věřím, že se na ně s radostí znovu a rád pokud budu moci podívám. Jeho přiblblý úsměv mi za to určitě stojí. Mimochodem Willem Dafoe režisérsky fakt válel... --- K čemu je policista se zlomeným srdcem? Bez tebe nejsem nic, nic, nic, nic, nic....NIC! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Druhý celovečerní film, navazující na seriál Mr. Bean (od r. 1990), se během prvního víkendu promítání (30. 3. – 1. 4. 2007) dostal na první příčku v 21 z 24 zemí, kde se promítal. Jeho výdělek 34,2 milionů amerických dolarů mu zabezpečil první místo v žebříčku tržeb mimo USA, kde měl premiéru až o několik měsíců později. (imro)
  • Křestní jméno Beana (Rowan Atkinson) je zřejmě "MR", jak je patrné z letmého pohledu do jeho pasu. To je v souladu s několika zmínkami v původním seriálu Mr. Bean (od r. 1990), kde musel často uvádět své křestní jméno na různých formálních dokumentech a do závorky "křestní jméno" vždy psal "Mr.". Kdysi se objevovala vytrvalá fáma, že v Beanově pasu v nějakém seriálu nebo filmu je uvedeno jeho křestní jméno Rowan, jako Rowan Atkinson, ale nikdy nebyly uvedeny žádné konkrétní citace nebo snímky obrazovky, které by tuto fámu potvrzovaly, takže je pravděpodobně nepravdivá. Beanovo křestní jméno je tedy stále "Mr.". (imro)
  • Natáčanie prebiehalo v Londýne (Anglicko, Veľká Británia) a Paríži, Avignone, Marseille, Oppède-le-Vieux, Sault, Cannes, Cavaillon, Millau, Villefranche-sur-Mer, Nemours a Saint-Vallier-de-Thiey (Francúzsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama