Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nenapodobitelný Rowan Atkinson (radši to zdůrazním ještě jednou, třeba to pochopí i někteří pseudovtipní panáčci z TV N@VA - NENAPODOBITELNÝ ROWAN ATKINSON:)) v seriálu skečů tak absurdních, trapných, smolných, ale především vtipných tak jak to dokáže jenom on. Navíc zbožňuje svého plyšového medvídka;) ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Mr. Beana určite netreba nikomu zvlášť predstavovať. Grimasy a situácie do ktorých sa dostáva vás spoľahlivo rozosmejú. Len máloktorému seriálu sa podarilo udržať si takú veľkú mieru zábavnosti. Rowan Atkinson tu skvele zúžitkoval svoj obrovský talent a vytvoril tak vynikajúcu postavu na ktorú sa zaručene nezabúda. Nuž, legenda je legenda. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Spadl k nám z vesmíru (ten úvod je snad jasný, ne?;) a jmenuje se pan Fazole. Ztvárněný nadprůměrně inteligentním matematikem z kdysi normální země, kdy existovaly jen 2 pohlaví, jak vím já a paní Rowlingová. Kdo je to? ;-) Ale někdy bych mu fakt dal pěstí. To když třeba své vyvolené dá k X-mas místo jejího vyhlédnutého prstýnku jeho fotku, zatímco on dostane skládací model lodi. V tu chvíli se mi vaří krev. A jak napsal již Kryton...medvídek skutečně rulezzz! :-))) Kreslená verze nedosahuje quallit této hrané verze, i když nebyla špatná. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nefalšovaná čistá sranda. Konečně se mohu shodnout téměř se všemi komentátory a dát pět hvězdiček s vědomím, že ani jejich dvojnásobek zdaleka nedokáže vyjádřit Atkinsonův přínos do pokladnice světového humoru. A to humoru nejen vtipného, ale i vysoce lidského a vůbec ne trapného. Bean se nevysmívá, ale usmívá, vlastně se řehtá na plný koule a my s ním. Keep going, Rowan. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rowan Atkinson je vo svojej životnej úlohe taký blb a sebec, až je sympatický. Scenáre jednotlivých epizód seriálu sú tak prvoplánovo vtipné, že sú až geniálne. To sa stáva, ak takýto na prvý pohľad jednoduchý humor píše inteligentný scenárista. Anglický suchý humor nie je moja šálka kávy, ale Mr. Bean ho dotiahol do takej absurdity, že je geniálny. Teda prevažne. Nájdu sa aj slabšie scénky. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Seriál koupilo 50 aerolinií a vysílal se ve více jak 245 zemích světa. (don corleone)
  • V prvním záběru do zkouškové místnosti se muži v první lavici (před Beanem) podívají do kamery. (SONY_)
  • Registračná značka Beanovho oranžového Mini je RNT 996H. Ide o typ BMC Mini MK II z roku 1969. (Anglicankaaa)

Reklama

Reklama