Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

ajuska 

všechny recenze uživatele

"Jakoby už tak nebylo krasobruslení dost teplý." Skvělá rozjetá zábava, jen se člověk musí nechat bavit a nehledat drobné nešvary, které k tomuto žánru obvykle patří (předvídatelná dějová linie, přehnaní záporáci). Navíc mám slabost pro krasobruslařské filmy a krasobruslení vůbec, takže není co řešit. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze jsem tento film nesledoval uplne...jen jsem po nem tak pokukoval, kdyz bezel v letadle, jeste jsem k tomu vetsinou poslouchal neco jineho...ale proste si to hodnoceni neodpustim, protoze me nic na svete nedonuti se na to divat znovu :). Sice se nakonec teto trapne komedii podarilo me rozesmat, ale to tim zpusobem, ze jsem si pak rikal jak jsem klesnul. A navic to bylo jen dvakrat...Proste klasicka podprumerna americka komedie. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tisickrat lepsie, nez som cakala. Nepotrpim si ani na jedneho z tych 2 komikov (ani trochu) a mam rada povodne Ladove ostrie, takze v mojich ociach aspirovalo na odpad. 4* su prekvapenim tohtorocnych majstrovstiev:) Inak ale samozrejme hromada prehnanych radobyforov, pravdepodobnost (keby mohla, tak) pod bodom mrazu, minimum samotneho korculovania a co, tak vhodne max na exibiciu (co ale mozno nie je uplne minus), predvidatelny dej, ... V ramci rodinky podobnych komedii s takymto humorom ale asi najlepsie... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Noc je pre mňa temný čas.“ – „Noc je temná pre každého.“ – „Nie pre ľudí na Aljaške a majiteľov okuliarov na nočné videnie, kokot.“ Jon Heder je ten mladý blázon, čo hral v NAPOLEON DYNAMIT. Willa Ferrella myslím predstavovať bližšie netreba; jeho korenisté podporné roličky (STARSKY A HUTCH, AKO ULOVIŤ DRUŽIČKU) sa stali povestnými. Preto keď sa títo dvaja vrhli na spoločný film, ťažko sme mohli čakať niečo normálne. Hoci má výsledok k dokonalosti ZOOLANDERA a HLÁSATEĽA ďaleko, treba povedať, že v tomto prípade netreba brať hodnotenia 60% (a menej) za smerodajné - ak viete čo je Frat Pack, máte v láske bizarný humor (silácke dialógy, kuriózne postavičky, fyzická extravagancia) a oboch pánov, prídete si na svoje. Komédie z dielne Frat Pack (čisto technicky, ĽADOVO OSTRÝCH môžeme za „čistý" Frat Pack s čistým svedomím pokladať LEN kvôli produkcii Bena Stillera a pôvabnej roličke Lukea Wilsona ako veľmi trpezlivého šéfa skupiny „Posadnutí sexom“) sú veľkým požehnaním americkej komédie. Snímka ma strhla niekoľkými ťažko zabudnuteľnými scénami (odseknutie hlavy, Ferrellove hnusné chlpaté biele tučné brucho a hnusné biele chlpaté tučné stehná). Na rozdiel od mnohých iných Frat Pack filmov mi teraz pripadali prekvapivo slabé podporné roličky (tréner, konkurenčný zmiešaný pár, láska), čo je škoda, ale kašľať na to. Samostatnou kapitolou sú brutálne hlášky („...a odišiel som na jediné miesto sveta, kde to boli ochotní vyskúšať.“ Hrobová chvíľa vynervovaného ticha. „Do Severnej Kórei.“) a dialógy („Neviem, čo je na tom čudné.“ – „Podľa mňa komplet všetko.“). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukám na film, ve kterém nesnáším dvě hlavní herecké jména a přesto jsem se u něj docela bavil, i když to všechno bylo zastřené tou vlnou nelibosti k něčemu takovému se odhodlat a podívat se na to. Will Ferrell ať se snaží sebevíc, nikdy mi nepříjde takový sympaťák, jako jeho parťáci z Frat Packu, jenže když se do toho přimotá pro mě dosud neznámý Jon Heder, nechápu, že se mi to může ještě trochu líbit. I když jako komedie mi to všechno příjde opravdu průměrně, jak po příběhové tak po humorné stránce. A i když se zde jedná o sport, jedno jaké, dycky to skončí stejně. Jako všechny filmy tomu podobné. --- Problémové dětství? No jestli nazýváte 9 letýho kluka s 35 letou přítelkyní problémem... ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Plán Stranze a Fairchild zranit Chazze "pod kolenem a nad kotníkem" odkazuje na útok na Nancy Kerriganovou z olympijských her v roce 1994. (Bajda)
  • Ve filmu se mluví stále jen o "zimních hrách" a ani náznakem se neobjevuje slovo olympijský, jehož užití je Mezinárodním olympijským výborem z marketingových důvodů přísně licencováno. (melica)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama