Reklama

Reklama

Guyver, supervýkonná zbraň z mimozemské civilizace, je ukryta v těle Seana Barkera. I když Sean plně nechápe zdroj síly, který je v něm soustředěn, snaží se jej nezneužívat. Ale mezihvězdné impérium Kronos se rozhodne Seana zajmout a jeho prostřednictvím za pomoci Guyvera ovládnout planetu Zemi... (MIDO FILM)

Recenze (46)

choze 

všechny recenze uživatele

"GUYVER ZOANOID!" Po nudné jedničce jsem se dvojkou pouze proklikal k těm údajně lepším bitkám a přitom postřehl kompletní přeobsazení (žádný známý béčkový xicht!), přesun z města do lesa, zvážnění a jakési rozvíjení guyverovské mytologie. První dvě bitky jsou ještě o ničem, ale ty další dvě v druhé půlce, to už je jiné kafe, zejména ta v jezírku s hrdinovým morfingem během skoku ze skály a brutálním zmasakrováním příšery. Takže po hvězdě za každou z nich. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Druhý díl jsem od malička vyhlížel a nemohl jsem se ho dočkat. Miloval jsem Mutronics a Temného hrdinu se mi naskytla možnost až shlédnout a za několik let na Nově. Bylo to celkem sklamání že film nenavazuje tam, kde skončil první díl a autor vytváří scela nový příběh který opět nemá konec. Na druhou stranu jde znovu o zábavnou akci plnou mutantů, ve které se objevují další věci ze stejnojmeného animovaného seriálu. Škoda že se asi nikdy nedočkáme třetí části kde by byla finální válka s Chronosem, stálo by to za to vidět... ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Nehorázná řežba.Chtěl sem si dát lehkou dětskou nostalgii a omylem se mi dostal pod ruku tenhle hardcore.Druhej díl Guyvera taky hýří gumovýma kostýmkama ale tentokrát šli dětičky spát a hyperdimenzionální oblek na sebe navlíkl Solid Snejk.Po masakrálnim začátku to trochu šlo s tempem dolu ale jakmile dorazil Snejk na archeologický naleziště tak se rozjel ten pravej masakr.Vlkodlaci neexistujou tak si to Guyver musí rozdat jenom s emzáckym šmejdem z vesmíru.Teda vypadá to fakt jako debilní dětská kravina ale ta choreografie fightů a to krásný gore mě totálně rozbilo.Bomba ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento pre mňa kultový film som videl ešte na VTV ako osemročný a konečne som ho videl po desiatich rokoch. Musím priznať, že som bol z neho viac mimo ako vtedy. No nemôžem si pomôcť, skvelo prevedený comicsový kreslený seriál, ktorý som mal tú česť vidieť tiež. Príbeh je neobohraný a kung-fu príšery tu fightujú ako sa patrí. O hercoch radšej pomlčím, ale na 94-tý rok a rozpočet ani nie milión dolárov skvelé akčné scény, triky a efekty, a nech mi niekto povie, že nie! Najlepšie B-éčko všetkých dôb! 100%. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

A pak že nemůže být druhý díl lepší než první. První díl u nás koloval, jako ve spoustě jiných států, pod názvem Mutronics. Měl námět o jakém sní každý kluk, tajné laboratoře, monstra, bojové umění, outsider co dokáže morfovat a nakopat všem prdel, paráda, škoda že byl vybrán tak slabý režisér, který nedokázal dát filmu pořádné tempo, ubohé bitky, jen ty masky byly pěkný. A teď tady máme druhý díl, který si odpustil komickou polohu, za to přidal na temnosti, mystičnosti a akci. Steve Wang, chlápek co přicmrdával už i režii prvního dílu, konečně dostal dostatečně prostoru, jen ten omezený rozpočet (přesto film působí mnohem výpravněji, než doopravdy stál) mu hází ne klacky, ale rovnou klády pod nohy, v prvních dvou třetinách si Guyvera užijeme pouze ve dvou scénách a Zoanoidy jen jednou!!! Pak přijde poslední třetina, hlavní hrdina se konečně pořád morfuje, zápasí a to nemluvím o finální bitce, nádhera, je prostě vidět kam šly všechny peníze, škoda že není třetí díl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Přestože kostra příběhu - boj proti společnosti Kronos - je stejná jako v anime Kyōshoku sōkō Guyver (1989), režisér Steve Wang se rozhodl vytvořit úplně jiný příběh, který se o a původní anime nebude opírat. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno