Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (866)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jednu jedinou výhodu. Má v sobě herečky, o kterých sní kluci snad na celém světě. Také určitě nabízí herce sympaťáky, se kterými by si sedla na kafe nejedna holka z okolí. Problém je, že jenom proto mě donutil tenhle film dokoukat. A vlastně to byla Cameron Diaz, která mi v celém filmu dělala největší radost. Takhle střelený holky mám prostě rád. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

CouchSurfing v nablýskaných hollywoodských barvách. Až do teď jsem si myslel, že je to spíše výsada těch, kteří mají hlouběji do kapsy, ale to bychom asi nekoukali na romantickou komedii nýbrž na nějaké sociální drama. Takže jsou tu všichni standardně krásní - aha, Jack Black - nebo jinak výjimeční, thymolínově se na sebe usmívají a občas si nezávisle vrznou, aby později pochopili, že i tohle může být láska .. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

V momentě, kdy jedna z dcerek Jude Lawa řekla Cameron Diaz, že vypadá jako její barbie, jsem si uvědomil, že přesně tak ten film působí - jako by malá holka natočila s živými herci to, na co si hraje s panenkami. Naivní, klišovitá a zbytečně natahovaná romantická slátanina, která se s tím opravdu moc nesere nebo přijde divné jen mě, že si dvě cizí ženské každá z druhého konce světa vymění byt po krátkém potlachu přes internet, aniž by se kdy viděly? Nápad s režisérkou trajlerů, která si vlastní život představuje jako trajler byl dobrý, ale nevytěžený a celou tu linii s Kate Winslet (která mě svým výkonem mimořádně iritovala) a starým hollywoodským scénáristou bych vyhodil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $63,224,849Tržby Celosvetovo $205,135,175Tržby za predaj DVD v USA $74,320,260 //počet predaných kusov 5,408,737║ Prvá polovica je akási nemastná neslaná, v tej druhej sa to konečne rozbehne do slušných obrátok ako je zvykom u filmov od režisérky Nancy Meyersovej. /70%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jak jsou karty rozloženy? Jeden problém a dvě ženy. Když se klubko zacuchá, z prince se stane ropucha...Jak vyléčit sentiment? změnit byt a kontinent. Čtyři hvězdy ostře září, pátá přes své značné stáří, okupuje celé nebe a krade si film pro sebe. Ubrat cukru, přidat vtip, mohlo se to povést líp. Od Nancy mám raději, Lepší pozdě nežli později ........ Hollywoodská egenda zlaté éry Eli Wallach s přehledem maže z plátna oba páry dvoukolejné angloamerické lovestory Law-Diaz i Black-Winslet. A hudba Hanse Zimmera dodává Prázdninám roztomile kýčovité kouzlo. P. S. Docenila jsem, lepší pozdě nežli později. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Romantická komedie za úctyhodných 85 milionů vydělala studiu Sony za první víkend (8. – 10. 12. 2006) promítání 12,7 milionů amerických dolarů na třetím místě žebříčku návštěvnosti. Po měsíci se obrat vyšplhal na 58,8 milionů. (imro)

Reklama

Reklama