Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak toto skutečně nemá obdoby. Přemýšlím, kdo je cílovou diváckou skupinou a je mi jasné, že já to nejsem. OK, zkraje to šlo, ale jak začalo přituhovat (skutečně někdo může polknout koňské semeno, nebo si nechá srát na hlavu a ještě mu to přijde vtipné a ne nechutné???), tak jsem to prostě srabsky vypnula. Odstud podsud. A to jsem si myslela, že jsem hodně otevřená a už vůbec né prudérní. Chyba! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Najlepší najbolestivejší, najkrvavejší, najnechutnejší Jackass 100% zábava pre náročných divákov. Už epická úvodná scéna s býkmi nám naznačuje že to bude teraz oveľa brutálnejšie. Scény ako prepichovanie úst háčikom, vypaľovanie pohlavných údov na riť , pitie konského semena, osy v limuzíne, hojdanie sa pri býkoch. Lovenie anakondy. To nejde nemilovať! Jeden s mojich najobľúbenejších filmov ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Sranda musí být, i když nechápu, jak dokáže někdo dělat takový nechutnosti jako dělá parta Jackass. Skvěle jsem se bavil, i když mi u některých scénách bylo trochu špatně, hlavně s koňským semenem. Obdivuju, že dokážou dělat tak bláznivé věci, ale na druhou stranu prostě nepochopím, jak to můžou dělat. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

(môj všeobecný názor na jackass; dvojku som videla ako prvú) Jasné, celý Jackass je o vyvádzaní blbín, ktoré by sa bežnému smrtelníkovi ani nesnívali. Ale aj na také blbiny, musí mať človek odvahu. (*If you're gonna be dumb you gotta be tough*) A úprimne, nemyslím si, že tí, čo tomu dali odpad by na niečo také mali gule (žeby závisť ;) A čo, niekoho stimuluje intelektuálna kniha, niekoho zasa hudba atď a niekoho poriadna dávka adrenalínu. Je to každého osobná preferencia, a odsudzovať to, je ako nerešpektovať niekoho napr. obľúbené filmové/hudobné/knižné žánre atď. Jackassáci sú síce šialení, no nie sú iba nejaké vymleté hlavy (ako niektorí na YT sú, čo stvárajú podobné kúsky). Myslím, že aj preto sa mi to páči. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Za nárůst kadence zdařilého humoru dva puntíky nahoru. Za nárůst kadence absolutních prasáren zase jeden dolů. Nakonec tedy solidní dva, které drží nad vodou hlavně klasické kaskadérské kousky a parádní muzikálové číslo nakonec. Jinak ale pořád drzá zábava „dnešní mládeže“, která jde víceméně mimo mě. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)

Reklama

Reklama