Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Je tohle možné? Banda úchyláků předvádí několik opravdu nechutných scén a také scény, ve kterých si způsobují bolest. Například scéna, ve které si čtou něco na srdci v hotelu a ze srdce se vynoří pěst a ti chlápci se smějí, až tam lezou po zemi, tak bohužel ten smích mi připadá velmi nucený!!! Jinak abych jen nekrizitoval. Je samozřejmé, že se zde najde i pár vtipných scén při kterých se prostě zasmějete ale ty nechutné scény, například s koněm. To je prostě hnus, jenž se nemůže libit snad nikomu a nebo jsem možná nepochopil tento fekální humor!!!Dále mně potěšila velmi krátká účást skateové legendy Tony Hawka a bmx legendy Matta Hoffmana . Prostě průměr!!! ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

První Jakcass film, co jsem viděl. Nesmírně dementní, ale asi taky trochu geniální. Masochismus ve své nejpřitažlivější podobě. Radši si ani nechci domýšlet, kolik idiotů tyhle filmy inspirovaly k prohloubení vlastní idiocie, tahle parta každopádně ale tu nejnižší představitelnou zábavu praktikuje na té nejvyšší úrovni. Jejich energie je tak nakažlivá, že mě při sledování každou chvíli napadne, jak super by bylo být jedním z nich. A pokaždé si ihned připomenu, že ve skutečnosti po ničem netoužím méně. Knoxville je trestuhodně cool. 9/10 ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jsou to "hovada" 😅, ale je to docela vtipný  i úchylný, občas nechutný 🤤 a ubohý..... Nezralí chlapečkové si hrajou. Nicméně pár minut bohatě stačí, pak je toho dost! By mě zajímalo, kdo by chtěl takový "hovada" doma. 💩 Ať se baví, ale jen na vlastní triko, neměli by do toho zatahovat ostatní! Některým až evidentně ubližují! ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Rad bych vedel podle jakych kriterii by se toto melo hodnotit? Ja davam 3 hvezdy,obcas mne to dost rozesmalo,obcas jsem mel snahu si zavrit oci napr kdyz si propichoval jeden tvar hackem na ryby, to bylo dost ostre.Nasledne plavani na udici mezi zraloky mi prislo take jako originalni kousek.Prvni pohled na starou pani nahatou na ulici mi prisel dost silny,avsak po case kdyz si nani clovek zvykne to jde.Nejvyse nebezpecni mi prisli byci. Pijavice na oku to byl doopravdy ulet i pro mne o piti konskeho spermatu ani nemluve.Kdyz bych si mel neco sam skusit asi by to byl let raketou na mesic. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela razantní sešup dolů. Více prostoru pro bizarní a jen ujeté kousky, těch, při kterých se vám zastavoval dech a s protagonisty jste soucítili, je tam oproti jedničce dost málo. Tady to je spíše často fakt jen opilecká zábava někdy ve dvě ráno na večírku. Jenže oni to dělají za dne a jsou střízliví. Docela zklamání a nuda. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama