Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zhudebnění songu Avril Lavigne Ska8erboy? Princezna a žabák? Paint it black? Life on the streets? Baletní špičky vs r´n b patičky? Sympatická herecká dvojka, pár příjemných songů, co vyšumí z hlavy jak levné šampaňské, průměrná notověkroková veselice pro náctileté publikum. A jedna parádní scéna. Hledej, šmudlo. 50% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina musí hledat cestu ze dna na vrchol, hlavní hrdinka musí být bohatá, cílevědomá a citlivá kráska, kamarád nesmí mít pochopení pro hrdinovu motivaci a konkurent v lásce musí být vychytralý neřád. Hudba je monotónní a příběh šíleně schematický s vážným, ale zcela nesmyslným a zbytečným zvratem. Celá linie "dobrodružství z ulice" je navíc natočena tak rutinně, že jsem se chvílemi až téměř modlil, aby mi debutující paní režisérka znovu ukázala pokus o zvláštní křížení baletního r'n'b. Špatné, špatné, špatné. A ze všeho nejhorší je, kolik lidí i na takovéhle kousky pořád slyší. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně kamarádek, které dělají tanec, mají tento film za jakousi modlu. Bohužel, v průběhu sledování jsem nepochopil proč. Jistě, tančí se tu, jsou tu celkem chytlavé písně, ale tím to pro mě, jakožto netančící část publika, končí. Na Jennu se sice dalo koukat a účast Deirdy Lovejoy ze seriálu The Wire mě potěšila, ale opravdu tady končí pozitiva. Zbytek je nuda. Protože o nějakém příběhu, logice nebo motivaci postav nemůže být v tomto případě řeč (viz. komentář uživatele Ivoshek). 40 % s tím, že tohle určitě není Hříšný tanec pro "naši" generaci. Protože tohle za 10 let upadne v zapomnění, kdežto "Hříšňák" je věčný… :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Problémový mladík Channing Tatum, který má taneční talent na rozdávání a půvabná Jenna Dewan, které zrovna schází taneční partner, usoudí, že umělecká taneční škola je tím pravým místem pro pravou lásku a v rytmu hip hopu tančí až do roztrhání těla. Co na tom, že příběh se dá snadno odhadnout, když snahu tomuto filmu nelze upřít. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama