Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

draggo 

všechny recenze uživatele

Vidím že většina uživatelů očekávala zřejmě hlubokomyslné drama. Jsem rád, že se mezi ně neřadím, a tak jsem si tenhle povedený taneční film užil. Příběh sice opravdu je předvídatelný a naivní, ale copak by se do toho filmu hodilo něco jinýho? Písničky fajn, choreografie povedená, ústřední duo velice sympatické a krásný happyend k tomu, co víc si přát? Já jsem se u Lets Dance dobře bavil a opravdu nechápu záplavu komentářů, kde se rozebírá děj, který je u tohoto žánru celkem nepodstatný. /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

CJ ze San Andreas vybělal, zkrotl a začal trsat. A pokavaď jste viděli alespoň jeden film z těch, co se v nich hejbá prdelí, nebo školníma lavicema, nepřekvapí vás vůbec nic, protože Let's dance, to je děsně jednoduchej příběh plnej klišé, kterejma jsou tyhle přes kopírák psaný kousky oblepený. Ale co, ono v nich stejně nikdy nešlo tak o příběh, jako o ty rychlé pohyby těl a ty tady nejsou nejhorší, ikdyž ze židle mě taky nezvedly, k úžasu nedovedly a spolu s prkeným Tatumem a přepálenou stopáží i sem tam nudily, ale jednou se to dalo. 50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $65,328,121Tržby Celosvetovo $114,194,847Tržby za predaj DVD v USA $51,148,172 //počet predaných kusov 2,863,963║ Príbeh je klasický vývar, hlavné postavy plané, skôr tie vedľajšie majú trošku viac farbistejšieho charakteru, tance zaujmú, potešia ale nemajú až takú dynamiku ako v o niečo svižnejšom pokračovaní. /45%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som to niekedy v noci v práci, iba tak na úvod pre ospravedlnenie, čo pri takomto filme hľadá komentár tridsiatnika. Námet je ťažko zúfalý, čo by až tak nevadilo, ak by bol scenár doplnený zaujímavými tanečnými číslami a charizmatickou ústrednou dvojicou. Lenže Channing Tatum je čisté drevo s vysokou hustotou všetkých látok, ktoré sa v dreve nachádzajú. On tu iba je, občas nudne zatancuje a niečo len tak mimochodom povie. Pre diváčky od 10 do 17 rokov. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Limonádový kýč, na který se hezky kouká. 1) Sice je jasné hned od začátku, jak to dopadne, ale nějak mi to v tomto případě nevadí._____ 2) Chybí mi tu výrazná taneční čísla._____ 3) 26letý Channing Tatum (tanečník Tyler) v hrozných dobově módních hadrech příliš neoslnil._____25letý Tim Lacatena (Nořin zraněný taneční partner Andrew) neměl příležitost se ukázat._____ 16letý De'Shawn Washington (malý černoušek Skinny) byl slaďoučký, i když představoval zmetka. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama