Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (371)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som to niekedy v noci v práci, iba tak na úvod pre ospravedlnenie, čo pri takomto filme hľadá komentár tridsiatnika. Námet je ťažko zúfalý, čo by až tak nevadilo, ak by bol scenár doplnený zaujímavými tanečnými číslami a charizmatickou ústrednou dvojicou. Lenže Channing Tatum je čisté drevo s vysokou hustotou všetkých látok, ktoré sa v dreve nachádzajú. On tu iba je, občas nudne zatancuje a niečo len tak mimochodom povie. Pre diváčky od 10 do 17 rokov. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film s nejpředvídatelnějším dějem za poslední 3 miliony let. A kdyby si tvůrci odpustili debilní moralizování a soustředili se jen na tancování a drsný niggas, byla by to určitě příjemnější podívaná. Když vám nevadí, že v hlavní roli není herec, ale tanečník a že Jenna Dewan už není taková bohyně jako v "Tamaře"(tady je jen strašně hezká), tak by se vám to mohlo i líbit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bože, to tady nikdo neviděl podstatně podařenější "Save the Last Dance"? Diváky Let´s Dance neztracuju, taky jsem měl -náct, ale.. Černošská čtvrť, ženštiny vrtící se u vchodu tanečních klubů, v dáli je slyšet policejní siréna a do toho cool bílej týpek, co jen tupě rozhazuje rukama a bez výhledu do budoucnosti se poflakuje se svými druhy, černými sourozenci Carterovými. Jednou takhle z nudy vlezou do školní budovy prestižní umělecké školy (zvědavost byla v onen osudný okamžik silnější než inteligence), aby to tam náležitě rozmlátili a nechali se chytit tamním hlídačem. Zbytek znáte: soud, veřejně prospěšné práce, návrat na místo činu, holka, co ztratí tanečního partnera.. bla bla bla.. dialogy jsou na úrovni pomocné školy, celé je to schématické až běda, režisérka nepřichází s ničím výjimečným, o průhledném pokusu o dramatičnost nemluvě!! Taneční sekvence tvoří minimum snímku.. a to bohužel se třemi vykřičníky - jsou sice povedené (ještě aby i ty nefungovaly), ale závěrečné představení trvá pouhopouhé tři minuty.. Navíc bezesporu náročné kroky (které se tanečníci učí měsíce) zvládá hlavní hrdina po pár lekcích a ještě do toho stihne pohřeb kámoše, který zcela "neočekávaně" štípne auto místnímu gangu. Naštěstí se podařil soundtrack, kostýmy.. a na tuctové holky se dá alespoň chvílemi koukat!! Mimochodem, co měla znamenat ta tupá ředitelka? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu trčí závěrečné taneční číslo natolik, že si říká jestli to celé nešlo natočit jinak, lépe a hlavně ve více strhujícím a naléhavém tempu. Většina scén končí někde uprostřed tím, že z ní pokaždé někdo odchází. Když už nic jiného, tak tohle mě dokázalo bavit sledovat. Tatum v nejhorší roli své kariéry a jeho paní také není z těch kvůli které by se mě mělo zastavovat srdce. PS: Hříšný tanec je někde úplně jinde. 10%. Z toho 10 bodů právě za poslední taneční číslo. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama