Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový název)
  • Velká Británie Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(více)

Recenze (76)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina, ale pobavit dokáže. Některé splatterové scény jsou hodně vydařené (anální sonda, porod vetřelce), na nízkorozpočťák až překvapivě. Jak už podotkli ostatní, film se skládá v podstatě pouze z různých narážek a odkazů na kultovní hororové filmy, pro člověka, který je neviděl, ztrácí Evil Aliens minimálně polovinu zábavnosti. Z těch, co tu ještě nebyly zmíněny, uvedu plakát s nápisem "Definitely Believe" - to mě úplně bouchlo do očí. Prostě jestli se chcete zvrhle pobavit, je tento snímek dobrou volbou, pokud hledáte horor a kvalitu, porozhlédněte se jinde. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

**********Možná Vás tímto textem znechutím tak jestli nechcete, tak nečtěte. Zábavný film, který vykrádá své známější hororové kámoše. Tak jen namátkou - lítající oči, posléze i snědené = Evil Dead 2, sekačka na trávu = Braindead, řízení kosmické lodi bylo myslím, že v Den nezávislosti, záběry na pohybující se břicho = narážka na Vetřelce, týpek s motorovou pilou = Leatherface, a další a další. Za vše mluví také jména hrdinů Michelle Foxová = Fox Mulder (Akta X), Ricky Anderson = může to být Gillian Andersonová (Akta X) a teď se podržte, jména Jack Campbell a Bruce Burton = netřeba vysvětlovat spojení těchto dvou jmen.************ A teď k mému hodnocení filmu... Je trošku ošemetné dávat vyšší hodnocení, ano zábavné to někdy bylo, ale opravdu je to blbost, kterou doporučuji hlavně hororovým fanouškům, už jen k vůli spousty odkazům, které Vás můžou potěšit tak jako mě. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Amatérske ale klobúk dole. Škoda tej debilnej nechutnosti a príliš amatérskeho začiatku. Ak to prekusnete dočkáte sa celkom nenáročnej zvrhlej zábavky. Schválne skúste si zapisovať koľko narážok na iné filmy tu postrehnete. Ja som postrehol Terminator 2 (vidlák s brokovnicov v efektnom natočení), Predator (spôsob postoja mimozemšťanov pred útokom), Day of the Dead (ruky zo steny), Braindead (pohľad na kosačku na trávnik), Nightmare on Elm Street 2 (narodenie mimozemšťana) ale aj Gladiator (ruka nad žitom). ()

demented 

všechny recenze uživatele

Veľmi milý splatter, ktorý si v ničom nezadá za Jacksonovou prvotinou Bad Taste. Dočkáme sa tu motorovej píly, kosačky, dokonca aj kombajnu. Hektolitre krvi, odtrhnuté končatiny, vytrhnuté črevá, explózie - to všetko tu je a je to obrovská zábava. V epizódnej úlohe sa tu objaví dokonca Norman Lovett, ktorého milovníkom Červeného trpaslíka zrejme predstavovať nemusím :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Příšerná amatérská sračka, která je pekelně nechutná, nezábavná, plná příšerných herců a ´´perfektně´´ zmáknutých hereckých výkonů, vokořeněna o ´´báječný´´ scénář a ´´neuvěřitelné´´ efekty.Natočit skoro za 2 miliony takovou sračku, to se jen tak nevidí.Je mi na blití z lidí, co točej a rozuměj filmování jako Piráti politice.Na štěstí tam celou dobu pobýhá dost sexy Emily Booth a na konci to začalo být trošku vtipné.Mám za sebou zase dva stupidní filmy a už nevim co si mám pustit, mám děsnou kocovinu a nebaví mě trhat na kusy tyhle zetkový sračky.Kdo se těší na Hollyho, může film po 3 minutách na začátku vypnout, měl jsem to udělat.10%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama