Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (225)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen a jeho další parodie, tentokrát především na vše, v čem se objevil nějaký tajný agent nebo sličná děva (řídící autobus:). Kadence vtipů tu je stále na vysoké úrovni, jejich kvalita je snad trochu nižší. Pár okamžiků tu je vtipných, ale stále tu je hodně těch zbytečných. Tvůrci to měli velmi obtížné, přestože Bláznivé střely jsou skvělé, tak přiblížit se jejich kvalitě je prakticky nemožné. Všechny muže však potěší minimálně krásná Nicolette Sheridan, kterou mnozí dneska spíše znají jako Edie ze Zoufalých manželek (kde se obléká podobně, ale ty její minisukničky z Agenta WC 40 už nezopakovala...). ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Ten film mám prostě rád. Pro Nielsena mám prostě slabost. Ano, jeho poslední filmy jsou totální hrůza, ale v tomto filmu se o hrůzu ani náhodou nejedná. Naprosto převažují ty silné a povedené momenty nad těmi několika málo trapnějšími. Čtyři hvězdy jsou pro mě zcela zasloužené - Sestra v akci, Butch Cassidy a Sundance Kid, Pravdivé lži, Sám doma, Pulp Fiction a mnoho dalších... ()

Reklama

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Casino Royale a Kingsman se můžou jít zahrabat, nejlepší agentská parodie je bezpochyby Spy Hard. První zkušenost s Lesliem mě donutila se podívat na Bláznivé střely, což jsou filmy ještě lepší. V tomto filmu kromě Leslieho září ještě Andy Griffith a potěší i Hulk Hogan, Ray Charles a Weird Al Yankovic. Napodruhé už to ale asi nebude ono. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tak příběh celkem o ničem. Některý vtipy se sice povedly, ale moc jin nebylo a zbytek trapárna. Ale zas se tomu musí nechat, že to paroduje snad všechny slavnější filmy - od bondovek, přes Pulp Fiction až po Sám doma. A nevím, jestli Steelovo jméno nemělo být i parodií na Brosnanova Remingtona Steela... ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Dick Steele je sice drsňák, ale na Franka Drebina nemá ani náhodou. S postupem děje totiž film ztrácí jistou počáteční osobitost a zabředá čím dál více jen do stylu rychlého střídání jednotlivých skoro až nesouvisejících scén parodujících co se dá, jen aby se natáhla stopáž. Ke konci tak neodbytně začíná připomínat jiný nepodařený kousek Leslieho Nielsena, a to film 2001: Vesmírná prda. Bohužel. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama