Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (225)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen a jeho další parodie, tentokrát především na vše, v čem se objevil nějaký tajný agent nebo sličná děva (řídící autobus:). Kadence vtipů tu je stále na vysoké úrovni, jejich kvalita je snad trochu nižší. Pár okamžiků tu je vtipných, ale stále tu je hodně těch zbytečných. Tvůrci to měli velmi obtížné, přestože Bláznivé střely jsou skvělé, tak přiblížit se jejich kvalitě je prakticky nemožné. Všechny muže však potěší minimálně krásná Nicolette Sheridan, kterou mnozí dneska spíše znají jako Edie ze Zoufalých manželek (kde se obléká podobně, ale ty její minisukničky z Agenta WC 40 už nezopakovala...). ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Ten film mám prostě rád. Pro Nielsena mám prostě slabost. Ano, jeho poslední filmy jsou totální hrůza, ale v tomto filmu se o hrůzu ani náhodou nejedná. Naprosto převažují ty silné a povedené momenty nad těmi několika málo trapnějšími. Čtyři hvězdy jsou pro mě zcela zasloužené - Sestra v akci, Butch Cassidy a Sundance Kid, Pravdivé lži, Sám doma, Pulp Fiction a mnoho dalších... ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a zábavná parodie na Bondovky. Leslie Nielsen je sice už starší, ale v rámci možností je pořád švihák. Legrace je dostatek a film je naštěstí krátký, a tak nemůže nudit. "Žhavé výstřely", "Bláznivá střela" nebo "Připoutejte se prosím" jsou o dost lepší, ale i toto je dobrá a celkem zábavná komedie. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Pro mě je toto velmi nepovedený Nielsenův film. Snůška trapných vtipů a hloupý příběh. Na Bláznivé střely ani povedeného Utopence na útěku tento film ani náhodou nemá. Navíc je okatě poznat, jak se tvůrci snaží napodobit styl humoru Z-A-Z, ale nepovedlo se jim to. Pravda, pár fórů se povedlo, ale ty trapné převažují. BTW jen taková zajímavost - Nielsena zde v českém dabingu nemluví Vladimír Brabec, ten v tomto filmu dabuje Andy Griffitha (Matlocka ze stejnojmenného seriálu). Ironií je, že dabér Matlocka Jan Pohan v tomto filmu dabuje právě Nielsena. Prohodily se jim hlasy, ale ani kdyby oba měli své dvorní dabéry, ten film by to nezachránilo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Paródia na nespočetne veľa filmov, ktorá ale miestami pôsobí až trochu trápne. Ale aj tak som sa príjemne bavil. Leslie Nielsen sa naozaj snaží, ale komediálny šmrnc Bláznivých striel alebo Horúcich striel naozaj nečakajte. Je to taká trochu nadpriemerná bláznivá oddychovka, ako už sme u štýlu komiky Leslieho Nielsena zvyknutí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • V originálním znění zní označení agenta Steelea (Leslie Nielsen) WD 40, podle známé značky mazacího, čistícího a ochranného oleje. (vojtaruzek)
  • Když jde v závěrečné scéně Dicku Steelovi (Leslie Nielsen) na pomoc Hulk Hogan, strhne ze sebe tílko a hodí jej za sebe na podlahu. V dalším záběru z kamery umístěné na zemi jej však překračuje. (fifas2)

Reklama

Reklama