Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak opravdu nevím, jak tenhle film ohodnotit. Z počátku jsem si říkal, že se mi to bude líbit ,i když to bude blbost, ale teď jsem přece jen na rozpacích. Želváci byli totiž průvodci celým mým dětstvím a dodnes mají v mém srdci své místo. Ještě dnes si s radostí pustím nějaký ten díl tak skvělého seriálu. Film začíná epickou bitvou alá Pán prstenů, ale pak se rozjezd trochu zpomalí. Filmu rozhodně pomohlo, že se režisér nesnaží o restart série (viz. Bond a Batman), ale naopak se želvy přibližují ke zmíněným filmům tím, že jsou mnohem temnější. Přece jen úvod je trochu prapodivný. Leonardo je v džungli na speciálním výcviku a jeden z nejlepších záporáků ever je vyškrtnut pouhou větičkou, že byl poražen. Animace je skvělá, to samé se dá říci o dynamické hudbě. Jediné co mě trochu zklamalo byl příběh. Želvy jsou sice čtyry, ale vše podstatné se odehrává jen mezi dvěma želvákama. Leonardo a Raphaelo si od začátku vyříkávají své problémy a všichni ostatní jsou odsunuti do pozadí. Jediný ,kdo se z ostatních dokáže trochu prosadit je Mike, který se ovšem dostává do popředí jen kvůli vtipům, které tropí. 1hodina a nějakých 22 minut je prostě málo na vykreslení nepřátelství mezi bratry a na velkolepé bitvy. Závěrečná bitva by měla být bombónek na závěr, ale je překonaná předešlou bitkou a celá tak nějak vyšumí do ztracena. Nakonec ze slavného návratu zklamán nejsem, ale přece jen to mohlo dopadnout lépe. Moje naděje se upírá na druhý díl, který doufám bude a nabídne víc akce. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Solidní oživení vzpomínek na oblíbený seriál mého dětství. Grafika se mi moc líbí, trapas s živými herci v kostýmech se už snad nikdy opakovat nebude. Doufejme, že se příště povede lepší a nápaditější scénář, aby želvy konečně dostaly důstojný filmový pomník. Takhle je to příjemné, ale mohlo by být i líp! ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No tento seriál som mal rád ako dieta a filmy sa mi tiež páčili aspon prvé dva, ale od toho som nič nečakal. A dobre som urobil, pretože by som bol sklamaný. Takto aspon môžem v kľkude napísať nebolo to bohviečo. Záverečná dvadsať minutovka bola dobrá, ale zvyšná hodina ma nejako nezaujala. Radšej by som uvítal další film. A absencie Shredera mi chýbaa. Nemuseli nadväzovať na samotné film, ale čo už všetko prehrmí... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Počítačové želvy mají dynamiku, neotravují na plátně dlouho a nehrnou se ze své škatulky jednoduchých báchorek pro kluky nižšího věku. To všechno je dobře, a proto je lze označit za neškodnou klukovinu, která ve vás probudí trochu nostaligie a zase odkráčí do zapomnění. Buďme za tenhle výsledek rádi. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Bylo to příjemné zas po těch letech vidět zelenou partičku, ale nebylo to ono... Chyběl mi tam trhač, chyběla mi tam více aprilovská April. Michalangelo a jeho pizza, .... Na druhou stránku mi tam vadil Raphael jako svalnatý Noční jezdec, pak skákající April se svým přítelem, nějací divní mutanti... prostě to nemělo správnou želví šťávu, a není to tím, že jsem o pár let zestárl. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama