Reklama

Reklama

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (985)

Falko 

všechny recenze uživatele

Premieru v kine som si v roku 2006 uzival, pretoze som predtym netusil, aky megaakcny narez sa na mna z platna vyruti, lenze dnes som si to zopakoval, sice nie v kine, ale to nevadi a zazitok uz samozrejme nebol ten isty, ale to bolo mozno aj tym, ze som poznal dej filmu. Dnes mi uz trosku vadili zvlastne filtre alebo strihy s metalovou hudbou, avsak Jason Statham je stale perfektny a vzdy sa budem rad divat na akcne filmy s nim. O pokracovani, ktore radsej nikdy nemalo vzniknut kvoli konci, ktory sme tu videli, radsej ani nebudem komentovat. Keby z toho radsej urobili nejake sci-fi na styl Robo-Copa, tak by sa mi to mozno pacilo viac :-) ___________ Jason Statham - (Chev Chelios) +++ Amy Smart - (Eve) +++ Jose Pablo Cantillo - (Verona) +++ Efren Ramirez - (Kaylo) +++ Dwight Yoakam - (Doc Miles) +++ Carlos Sanz - (Carlito) +++ Reno Wilson - (Orlando) +++ ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vypněte mozek a nechte se unášet neuvěřitelně rychlou a zběsilou adrenalinovou jízdou, sráči! Crank naprosto postrádá jakákoliv hluchá místa a s ničím se holt nesere...představte si takovou Nebezpečnou rychlost, kde místo autobusu máte mlátičku Stathama, k tomu si připočtěte bandu latino badass gangsta shitheadz, náser akce a pořádná porce sprostých slov! Tak a teď máte představu o čem tenhle film vlastně je....a hodně mě potěšil konec, pussyny tenhle film holt nezkousnou, that's it beotch! ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vypnout mozek a užít si 80 minut zábavy, tak tento film je naprosto správná volba. Jason Statham jako velkej drsňák vypadá opravdu dobře a řekl bych, že to v rámci možností zvládl na jedničku. Když ještě uvážíme, že snímek stál pouhých 12 miliónů dolarů tak se jedná o velmi slušnou podívanou. Slušný režijní debut dvojice Neveldine-Taylor. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Teď mám hodinu na to, abych srovnal účty, řek sbohem svý holce a předved trochu stylu." Nejoriginálnější a nejlepší zápletka v žánru honičkového filmu, zběsilý, ale vyhnusle lacině vypadající vizuál, kopec nápadů, fórků a hlášek, co by mi v pubertě přišly hrozně cool, a samozřejmě spolehlivý Jason. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nechtěná (nebo chtěná?) propagace užívání legálních i ilegálních stimulačních psychotropních látek a k tomu naprosto ukrutnej meganářez, ujetost, bizardnost a tuny akce... Šílený hrdina, šílená situace, totálně šílený film!! Neustále "nakopaný" hrdina ničí, mlátí, střílí, nadává a šoustá jen aby se udržel při životě a neklesl mu adrenalin. Úžasně postavený film na neotřelém, jednoduchém a politicky nekorektním nápadě, úžasných a vesměs megaujetých postavách, úžasnému vtipu a fantastickému zpracování. Pro mne osobně jeden z nejlepších "akčních" filmů všech dob. Navíc díky mé divoké minulosti a "slabosti" pro stimulační látky naprosto (doslova) srdeční záležitost ... ;-) BOMBA ... ale vybuchlá!!! ;-)) ()

Galerie (101)

Zajímavosti (24)

  • Podle informací, zvěřejněných režiséry a Jasonem Stathamem (Chev) na Comic-Conu v San Diegu, nebyly v akčních scénách použity závěsné dráty či počítačové triky. Statham si, jak je u něho zvykem, také dělal všechny kaskadérské kousky sám. (imro)
  • Film sa skutočne natáčal na tých istých miestach, ktoré bolo možno vidieť v záberoch Google Earth. (m.a.t.o.)

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama