Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

Vonter 

všechny recenze uživatele

Dovolte mi malou sondu do análu tohoto filmu. Another gay movie má přes 1000 hodnocení. Když spravedlivě rozdělíme hodnotící populaci mezi muže a ženy, vychází z toho alespoň 500 mužů. Otázka zní kolik z těchto mužů je homo a kolik hetero? Populaci hodnotitelů si dovolím dále rozdělit na několik análních kolíků. První skupinu tvoří rozhořčené komentáře, ústící ve většině případů v odpad. To jsou 100% gayové, kteří se stydí za svou sexuální orientaci, případně se s ní nemůžou smířit a kopou do všeho s nálepkou GAY, aby se vyhnuli podezření z řiťopichu. Další velkou část tvoří odpadová hodnocení bez komentáře. To jsou také převážně gayové, kteří se svou orientací až tolik netrápí, ale pro jistotu prdnou odpad, aby nebyli terčem posměchu a nejapných připomínek. Velmi malou část tvoří gayové pohodáři, kteří se za svou orientaci nestydí a mýrnyx týrnyx nasolí filmu lepší hodnocení, samozřejmě i horší, pokud se nelíbilo. Poslední skupinu tvoří hetero populace, složená zejména z uhry obsypaných dospívajících samců, kteří se na film podívají ze zvědavosti, popřípadě aby si dělali z análního sexu mužů prdel. Ohodnotí podle momentálního rozpoložení a množství alkoholu a THC v krvi. Děkuji vám za pozornost. ()

Scio odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není teplá parodie na prcičky ale něco jako neuvěřitelně odfláknutý pokus o to! Celý film je hodně nudný a místy až neuvěřitelně nechutný! Pro nás heterosexuály je rozhodně nestravitelný a troufám si tvrdit, že i většina homosexuálů z něj nebude skákat radostí. Je to film určený pro pro lidi typu Jacka ze seriálu Will a Grace. Jediné, co na tomhle díle bylo zajímavé byla architektura budov, kde hlavní "hrdinové" bydlely. Což je u komedie velmi smutné. Můj jasný verdikt je odpad... ()

Reklama

Shredder odpad!

všechny recenze uživatele

Kral vsetkych odpadov!!! Horsi je len jeho bratricek AGM 2... Nie je to vtipne, prave naopak nudne s velkou davkou nechutnosti. Herci su nesympaticky a nenajdete tu ani jeden trocha normalny dialog len plno fekalneho humoru. Parodia s nasilnym humorom, ktory na vas posobi dojmom ze ho nevymysleli dospeli umelci ale niakto kto to nema v hlave v poriadku. Toto si prcicky nezasluzili... ()

WorteeFlex 

všechny recenze uživatele

Poněkud velmi nepovedený pokus o to udělat jakési "gay American pie". Vše v tomto filmu je afektované, špatný výběr herců (až na výjimky) to potvrzuje. Pokud se tvůrci snažili dodat do tohoto snímku kamkoliv nějakou formu oduševnělosti, tak jsem ji zcela přehlédla. Je to pouze komedie bez vyššího účinku, ale ano, i takové občas potřebujeme. Je to totální mrhání časem, ale pokud si potřebujeme třeba odpočinout, nebo se odreagovat, je to dobrá "ptákovina" (a to doslova). ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jó, kdybych já byl bukvice, po shlédnutí této blbosti dostanu chuť na ženskou. To se nemůže líbit ani teploušům a jelikož pro heterosexuály je to přímo nechutné, zajímala by mě skutečná cílová skupina, kvůli které se někdo obtěžoval natočit takovou kravinu. Hvězdičku dávám za to, že jsem se několikrát skutečně smál i když už nevím čemu:-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama