Reklama

Reklama

Strážci Dračí brány

  • Hongkong Long hu men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o třech mladících, kteří bezmezně věří v pravdu a spravedlnost. Dostane se jim do rukou medaile, která v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Je majetkem jedné z největších zločineckých organizací. Tři bojovníci proti bezpráví se tak nedobrovolně stanou součástí napínavého souboje mezi dobrem a zlem a aby uspěli, musí předvést to nejlepší ze svých bojových schopností. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný film s dobrýmy súbojmi. Tie údery čo predvádzal na začiatku ten chlap boli excelentné keď naňho išli asi 50-ty a všetkých dal dole svojimi kopacími údermi. Celý dej sa vlečie trochu pomaly ale dá sa to vydržať ale koniec mi už prišiel trošku prehnaný ale ušiel. Takže keď to mám zhrnúť, jedná sa o dobrý akčný film s prostredím podobného s komixu a jeto pekne natočené :D. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Komiksově laděná bojovka, která vám (hlavně díky neuvěřitelně patetickým průpovídkám) dokáže během deseti minut vykopnout mozek z hlavy. Ovšem viděná na zimním stadiónu v Uherském Hradišti, kde byla atmosféra jako při hokeji. Diváci hlasitě fandili, smáli se a tleskali po každém průletu zdí některým z hrdinů. Ideální prostředí pro takovou ptákovinu. Za což dávám hvězdičku navíc. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat made in Hong Kong - debilní (=nemálo směšný) děj, debilní (=nemálo směšné) postavy, šílená stylisace, boží akční scény, überefektní předigitalisované vizuálno. Komiks potkává arkádové videohry a odkopává všechny pokusy o přemýšlení za obzor - tohle je nutno si užít, nebo u toho zemřít. 7/10 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dějově prázdný film vyzdvihují perfektní kung-fu souboje, Donnie Yen svou razancí a dynamikou připomíná vystřelenou dělovou kouli, která v místě svého dopadu(působiště) nadělá opravdovou paseku...na jeho bojový styl je radost pohledět a i když si film občas vypomůže bezpečnostními lany, stále jsou akční scény plné nadprůměrné choreografie a skvělé fyzické připravenosti všech zúčastněných...na své si přijdou fanoušci netradičních bojových zbraní...uvidíte nejrychlejší nunchaky od dob Bruce Leeho, nože sai, tyče, meče a jiné...bohužel mezi jednotlivými akčními sekvencemi je to těžká upovídaná nuda, která se strašně vleče..možná si na hongkongští diváci potrpí, ale pro všechny ostatní je hrozné poslouchat tu japonskou(nebo čínskou) mluvu...takže opravdu doporučuju jenom kvůli výborným martial arts scénám... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bohužel až moc roztříštěný film, než abych mohl jít výš. Bombastické a poctivě lanové souboje naráží na (možná až příliš) béčková CGI, která prostě ruší, ačkoliv ve scenéricíh (prozměnu ostře konstrastujících se skutečnými a rušivými prostředími) fungují výborně. Stejně tak prapodivně naivní vedení herců, inscenace kecací vaty a vlastně kecací vata obecně brání skutečnému prožitku a film neuvěřitelně brzí. Ne vždy se sice podaří potlačit skutečný potenciál a emoce na povrch vyplavou (hřiště, pagoda, lék), obecně ale platí, že takhle podívaná se tvůrcům pro přehršel motivů, postupů, nápadů a dialogů tak trošku rozsypala pod rukama. Kenji Kawai ovšem opět diktuje. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na komiksu Oriental Heroes od Yuk Long Wonga, který si zde zahrál postavu Master Qi. (TomikZlesa)
  • Boxovací pytel vyrobený pro film měřil zhruba 8 stop na výšku a 5 stop na šířku a vážil 400 liber. Byl zapsán do Guinnessovy knihy rekordů. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno