Reklama

Reklama

Strážci Dračí brány

  • Hongkong Long hu men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o třech mladících, kteří bezmezně věří v pravdu a spravedlnost. Dostane se jim do rukou medaile, která v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Je majetkem jedné z největších zločineckých organizací. Tři bojovníci proti bezpráví se tak nedobrovolně stanou součástí napínavého souboje mezi dobrem a zlem a aby uspěli, musí předvést to nejlepší ze svých bojových schopností. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// +jednoznačně kamera, dále grafický styl, souboje, akce, hudba -děj!!!, nepřehledný, zmatený, prázdný/// Opravdu zajímavý výlet do Hong Kongské tvorby. Stále se rozhoduji mezi 3 a 4*. Přestože dějově je to dost velký úlet a s přibývající stopáží je to čím dál tím víc zmatenější a zhaluzenější, tak i přesto se mi to líbilo. V postavách jsem se vyznal (teda občas), jen v jejich jednání jsem se ztrácel. Jo a odkud se vzal ten záporák s tou maskou? WTF? Tohle a další věci dokáže pochopit jen ten co má iq nad 130 a nebo ten co má šikmé oči :-) Pro ostatní tohle moc není. Každopádně originální a nevýdaná podívaná./// Celkem 69%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Také v Číně, resp. provincii Hong Kong, se pustili do adaptací komiksů. Samozřejmě po svém - žádná monstra, ale akční scény. V poměrně zamotaném ději, jak bývá u čínských filmů zvykem, se proti místním mafiánům postaví jeden mladík, který je čirou okolností utajeným bratrem nejlepšího bijce mafiánské kliky. Poté, co se rozhoří boj o plaketu Tygří hlavy, která dává majiteli moc nad místními obchody, už jde o skutečně vyhlášenou válku - a samozřejmě množství bojových scén. Některé jsou však příliš přeplácané a zmatené. ()

Reklama

DDT 

všechny recenze uživatele

Komiksově laděná bojovka, která vám (hlavně díky neuvěřitelně patetickým průpovídkám) dokáže během deseti minut vykopnout mozek z hlavy. Ovšem viděná na zimním stadiónu v Uherském Hradišti, kde byla atmosféra jako při hokeji. Diváci hlasitě fandili, smáli se a tleskali po každém průletu zdí některým z hrdinů. Ideální prostředí pro takovou ptákovinu. Za což dávám hvězdičku navíc. ()

Toshiro odpad!

všechny recenze uživatele

Anglický název Dragon Tiger Gate napovídá jak intelektuální obsah tahle hongkongská mlátička měla. Navíc děj se sice odehrává rádoby v současnosti, ale souboje byli i na drátovky hodně supernaturální a ke konci už úplně bez obalu jak z video her. Tím je jasné asi i cílové publikum. Prostě jsem se nechal napálit kladnýma recenzemi na "bojové umění". Bojové umění já rád, ale radši takové, o kterým nemusím jen smutně prohlásit: To byl jen film, to ve skutečnosti nejde. Jackie Chane omládni prosím!!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak nie ste priaznivci bojových umení (a podľa hodnotenia je zrejmé, že ja ním som), tak vaše hodnotenie len ťažko pôjde nad dve hviezdičky, pretože dej je neskutočne príbehovo vyprahnutý a všetko vlastne zachraňujú len bezchybné akčné, bojové scény. A tvorcovia nimi naozaj nešetrili. 60%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na komiksu Oriental Heroes od Yuk Long Wonga, který si zde zahrál postavu Master Qi. (TomikZlesa)
  • Boxovací pytel vyrobený pro film měřil zhruba 8 stop na výšku a 5 stop na šířku a vážil 400 liber. Byl zapsán do Guinnessovy knihy rekordů. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama