Reklama

Reklama

Strážci Dračí brány

  • Hongkong Long hu men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o třech mladících, kteří bezmezně věří v pravdu a spravedlnost. Dostane se jim do rukou medaile, která v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Je majetkem jedné z největších zločineckých organizací. Tři bojovníci proti bezpráví se tak nedobrovolně stanou součástí napínavého souboje mezi dobrem a zlem a aby uspěli, musí předvést to nejlepší ze svých bojových schopností. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Psema 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno zklamání. Od Donnieho jsem čekal víc než hezky stylizovanou rubanici bez nějakého zapamatováníhodného momentu. Dragon Tiger Gate mnou sice proplul bez problémů, ale po pár dnech si vzpomenu jen na vcelku fajn tréninkovou montáž a závěrečnou ultimate řežbu, kterou jsem sice vůbec nepochytal, ale bavil jsem se u ní jako malý kluk při sledování Pokémonů. Tj. náramně. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Komiksově laděná bojovka, která vám (hlavně díky neuvěřitelně patetickým průpovídkám) dokáže během deseti minut vykopnout mozek z hlavy. Ovšem viděná na zimním stadiónu v Uherském Hradišti, kde byla atmosféra jako při hokeji. Diváci hlasitě fandili, smáli se a tleskali po každém průletu zdí některým z hrdinů. Ideální prostředí pro takovou ptákovinu. Za což dávám hvězdičku navíc. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

ze začátku to působí docela našláple, ale když se na scéně objeví letitý Donnie Yen s emo patkou a vizáží metrosexuálního teenagera pochopíte, že je něco špatně. O příběhu se nemá cenu zmiňovat, hlavní hrdinové vypadají jak vystřižení z plakátů v pokojích obtloustlých čtrnáctek a souboje (ačkoliv jsou efektně zrychlené) jsou velkou reklamou na to, jak jsou dráty dneska cool. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mi to zdálo nebo to je fakt, ale všeho se mi zdálo až moc, kromě soubojů samozřejmě. Počínaje příběhem, přes postavy, triky a konče dojemnými scénami, to vše působí strašně uměle, někdy až k smíchu. Na druhou stranu po dlouhé době klasická oddechová bojovka s fakt brutálními efekty.60% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Na první pohled hloupoučká bojovka představuje jednu z nejvěrnějších adaptací komiksu za poslední roky. Každý, kdo četl asijské komiksy nebo viděl nějaké anime, bude ve spoustě záběrů poznávat typicky komiksovou stylizaci postav, scén a zobrazení pohybu. Tvůrci zachovali žánrem i předlohou předepisovanou patetičnost a naivitu. Nejvíce se však vyřádili při ztvárnění bombasticky nadsazených soubojů sehraných smetánkou současného bojového filmu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na komiksu Oriental Heroes od Yuk Long Wonga, který si zde zahrál postavu Master Qi. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama