Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

kingik 

všechny recenze uživatele

Halle Berry a Bruce Willis se sešli v thrilleru, který dokáže divákovi zamotat šišku. Není to žádná napínavá a dynamická jízda, ale spíše film v pomalejším tempu se zajímavými herci, ve kterém není nouze o zvraty. Vlastně je to taková vyčkávací hra, ze které hned nevíte, co by z ní mohlo nakonec vylézt. Vizuálně se film nemusí za nic stydět, ale v thrilleru je důležité, aby byl napínavý, a to se tady skoro vůbec nedaří. Nebo se to daří jen občas. Nečekané závěrečné rozuzlení donutí diváka nějakou chvíli o filmu přemýšlet. Halle Berryové to zase sluší, a to je hlavní. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strašně, ale strašně se to celé táhlo. nebýt ústřední trojice Berry-Willis-Ribisi, asi bych se unudil. Zejména Halle Berry je neskutečná kost a opět jsem si ověřil, že je to pravděpodobně jediná herečka tmavé pleti, která mi dokáže zvýšit tep. Samotný závěr, který má vrhnout světlo na zdánlivě jasné dění, mě docela překvapil, ale celkové vysvětlení mi přišlo značně překombinované a do celkového konceptu se mi nějak nehodilo. 50%. ale především za to, že je Halle sexy. ()

Reklama

Tom:) 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to špatný film. Možná mě zastihl v extrémně trpělivé náladě, ale i když (možná právě proto) jsem ho zkouknul na dvakrát, tak mě nenudil. Halle Berry byla sexy jak jsem čekal. Bruce Willis byl drsný jak jsem čekal. A skončilo to úplně jinak než jsem čekal a ještě k tomu napůl otevřeně. Krom primitivních scén s počítačem "Rowena:The computer says:`Kneel before SpyBotTech!` what should I do? Miles:That`s new, give me few minutes" mě ani nic neprudilo. Ale nebýt závěru, dal bych tomu jen tři. ()

Borat 

všechny recenze uživatele

Nenadchne ani neurazí. Hezky se koukalo snad jen na Halle Berryovou a ostatní, jako by zaniklo. Bruce Willis na něj nepříliš obvykle nezajímavý a lehce nadpůměrný Ribisi. Pár zvratů sice nastane, ale dějem mi to připomínalo spíše jednu epizodu Kriminálky Las Vegas. Podle mě na film málo.|55%| ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo. Hraní na kočku a myš, kde se neví, kdo je kdo. Nebo ví, aspoň ze začátku se tak tváří...Hraní si s identitou a anonymní "neškodný" chatování. Že doopravdy nezná ani svého nejbližšího kolegu není překvápko. Ženský rádi slepičí a chlapi se snaží zase tvářit tajemně..I když je pravda, že s někým v práci dělám třeba skoro 20x let a zároveň ho pořádně neznám a neznepokojuje mě to. Jako základy samozřejmě jo, ale abych se pídil po detailech to ne. Prostě to mám tak nastavený, asi jako většina chlapu. Soukromý by si lidi měli chránit. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Neznámý svůdce se měl původně natáčet v New Orleans, ale během příprav město zničil hurikán Katrina. Štáb se přesunul do New Yorku a na poslední chvíli upravil scénář na tělo novému městu. (imro)
  • Film má natočené tři různé konce se třemi různými postavami v roli vraha. (imro)

Reklama

Reklama