Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Film ako taky na mna posobil dojmom nafuknutej bubliny, ktora sa hra na nieco, na co absolutne nema a to v ziadnom smere. Halle Berry som nikdy nepovazoval za dobru herecku a nepovazujem ju ani teraz. Bruce Willis no comment a teda jedina osoba, ktora tam robi co sa da, je osvedceny a spolahlivy Ribisi. Postavy s ich vyumelkovanymi tajomstvami a ich konanim su skor smiesne, vnutorny naboj funguje ako tak len, ked je na scene spominany Ribisi. No a ten zaver??? Zostala mi len hlava na krutenie. A to som teraz celkom zhovievavy, pretoze ked som film dopozeral, chcel som napisat len: "Zle,zle, zle,.....ultraidiotska zhovadilost." ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Halle Berry a Bruce Willis se sešli v thrilleru, který dokáže divákovi zamotat šišku. Není to žádná napínavá a dynamická jízda, ale spíše film v pomalejším tempu se zajímavými herci, ve kterém není nouze o zvraty. Vlastně je to taková vyčkávací hra, ze které hned nevíte, co by z ní mohlo nakonec vylézt. Vizuálně se film nemusí za nic stydět, ale v thrilleru je důležité, aby byl napínavý, a to se tady skoro vůbec nedaří. Nebo se to daří jen občas. Nečekané závěrečné rozuzlení donutí diváka nějakou chvíli o filmu přemýšlet. Halle Berryové to zase sluší, a to je hlavní. 60% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebyť konca filmu a rôznych zvratov, tak je to totálna sexualistická sračka. V podstate dve tretiny filmu sa scenár orientuje len na sexuálne narážky, rôzne úchylné poznámky a dialógy, asi 15 krát sa spomenie slovo lesba, hoci to vôbec s dejom ani postavami nič nemá... No proste čisto scenár nadržanca, ktorý sa mení v poslednej tretine a naozaj prišlo viac dobrých nápadov a zvratov až na to, že to už prekombinovali a vo finále aj dosť prehnali. Akoby chceli dohnať stratené a namiesto rovnomerného navrstvenia filmu rýchlo urobili premenu z pubertálneho onanovania na krvavý thriller.  ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo. Hraní na kočku a myš, kde se neví, kdo je kdo. Nebo ví, aspoň ze začátku se tak tváří...Hraní si s identitou a anonymní "neškodný" chatování. Že doopravdy nezná ani svého nejbližšího kolegu není překvápko. Ženský rádi slepičí a chlapi se snaží zase tvářit tajemně..I když je pravda, že s někým v práci dělám třeba skoro 20x let a zároveň ho pořádně neznám a neznepokojuje mě to. Jako základy samozřejmě jo, ale abych se pídil po detailech to ne. Prostě to mám tak nastavený, asi jako většina chlapu. Soukromý by si lidi měli chránit. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Priemerný triller, ktorý chce vyčnievať z rady, a preto sa snaží zapôsobiť na diváka napínavosťou a nečakanými zvratmi. Darí sa mu to, ale len z malej časti. Bruce Willis hrá výborne ako v každom jeho filme, v tomto filme by sa však jeho charizma dala krájať. Jeden kus by som hneď pridelil Halle Berry, no neviem ako vám, ale mne sa jej herecký výkon nepáčil. Dejovo veľmi nezaujímavý a veľmi zdĺhavý film. Ale tie tri hviezdičky si odo mňa aj tak vybojoval. Za herecké výkony Brucea Willisa a Giovanniho Ribisiho. Najlepší aj tak z celého filmu je koniec, ten finálny zvrat sa im výborne podaril.Koniec dával zmysel aj logiku. Jedno pozretie si tento film zaslúži a takýmto filmom ja obvykle dávam 60%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Film má natočené tři různé konce se třemi různými postavami v roli vraha. (imro)
  • Snímek byl do kin převážen pod kódovým názvem „Lie after Lie“. (imro)
  • Z trochu jiného soudku je informace, že po Pulp Fiction (1994) je Neznámý svůdce druhým filmem, ve kterém se Bruce Willis objevil spolu s postavou pojmenovanou Esmeralda. (imro)

Reklama

Reklama