Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Příběh o němém nájemném vrahovi zní skvěle, avšak tenhle nebyl ani zdaleka žádný profík, ale šílený nemotora a introvert. Po akční stránce to nemá tudíž vůbec, co nabídnout. Akce je málo a většinou skončí jedním bodnutím nožem do břicha( who cares?? !!) Anebo scéna kde příjde do bytu za účelem sejmout 4 chlápky s pistolí a přitom uklouzne, spadne a začne střílet do stropu ? Tohle už celkem zavánělo s komedií. Musím sice uznat, že si film udržel mou pozornost, najdou se zde i světlé momenty (intenzivní první sex) ale očekával jsem Akční film, nikoliv Drama. Nadhodnocené. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Němý hrdina hovoří zásadně hlasem vypravěče a opakovaně je při tom zabíraný spíše v celcích a méně v detailech, jako by nadhled, který nad sebou jako glosátor sama sebe drží, přiblížení znemožňoval. Pouze v momentě, kdy čte prostitutka jeho báseň a přebírá tak hlas vypravěče, nám kamera může poskytnout hrdinovu tvář zblízka, a tím i pohnutky, které se v ní odrážejí. Aby tedy mohl film vyjádřit hlubší duševní rozpoložení němého, musí nejprve přepnout na jinou postavu. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

V koreji maj nějak v oblibě ty nájemný zabijáky, ale vůbec to neni na škodu, opět se jedná o výbornej film se zajímavou a netradiční hlavní postavou a promyšleným přiběhem, kterej, jak je na Koreu zvykem, skvěle pracuje i s flashbacky. Druhý skouknutí znamená o hvězdičku víc, fakt skvělej příběh i charaktery a nevšední filmovej zážitek, takových kvalitních thrillerů moc neni ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Víte, co je největší romantika? Když zabiják napíše básničku o tom, jak telátko saje mléko své matky v poli plném FORSYTHIÍ :) To ostatní, jako skvělé vyprávění němého vypravěče a jeho neméně skvělý herecký výkon, sem tam nějaká ta krvavá dýka a povlávání mulety, pár přitroubých korejských vtípků, tragická láska a tak vůbec, to už jen tak pro dokreslení. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Přesto, že v žánrovém rozdělení "No Mercy for the Rude" nenajdete slovo komedie, já byla pobavená a s klidem bych pro tento snímek vytvořila subžánr, a to úsměvné akční drama:-). Asijská poetická romantika, dva sympaťáci nezvyklého povolání, překrásná hudba, skvělý vizuál, stylem trochu Kusturica, trochu Tarantino... hmm,hmm a já držela palce dobrému konci, jenže, byl to korejský film... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama