Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

dANo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veru celkom slušné sklamanie! Nudil som sa a okrem toho, že to bolo všetko predvídateľné, by som skritizoval hlavne tie nepodarené akčné scény a trápnu komediálnu stránku filmu. Jediné, čo môžem pochváliť, je technická stránka filmu (hudba + kamera), čo ale zďaleka nestačí na to, aby to odo mňa dostalo nejaké nadpriemerné hodnotenie. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Po nějakém čase jsem opět narazil na film, kde korejáci namixovali dohromady xxx žánrů a povedlo se jim to na jedničku. Troška romantiky, více zabíjení, dramatu a melancholie a k tomu výborný němý hlavní hrdina. Kořením celého filmu jsou jeho myšlenky. Ty jeho monology fakt stojí za to. Vcelku hloupoučký a předvídatelný děj je díky tomu dosti zajímavý a člověk nemůže jinak než si hlavní postavu oblíbit. ()

Reklama

dude1 

všechny recenze uživatele

"Jediná spravodlivá vec v živote je, že zomrie každý." Nemý nájomný vrah so skvelými hláškami odohrávajúcimi sa v jeho mysli sa snaží našetriť na operáciu,aby mohol hovoriť. Chce byť toreador, ale v Kórei sa býčie zápasy neorganizujú a tak si svoje umenie s nožmi cvičí na ľudských terčoch. Zábavný film okorenený pamätnými výrokmi hlavného hrdinu s nutnou dávkou drámy,ako to kórejci zvyknú robiť. Mňam. ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Víte, co je největší romantika? Když zabiják napíše básničku o tom, jak telátko saje mléko své matky v poli plném FORSYTHIÍ :) To ostatní, jako skvělé vyprávění němého vypravěče a jeho neméně skvělý herecký výkon, sem tam nějaká ta krvavá dýka a povlávání mulety, pár přitroubých korejských vtípků, tragická láska a tak vůbec, to už jen tak pro dokreslení. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Příběh o němém nájemném vrahovi zní skvěle, avšak tenhle nebyl ani zdaleka žádný profík, ale šílený nemotora a introvert. Po akční stránce to nemá tudíž vůbec, co nabídnout. Akce je málo a většinou skončí jedním bodnutím nožem do břicha( who cares?? !!) Anebo scéna kde příjde do bytu za účelem sejmout 4 chlápky s pistolí a přitom uklouzne, spadne a začne střílet do stropu ? Tohle už celkem zavánělo s komedií. Musím sice uznat, že si film udržel mou pozornost, najdou se zde i světlé momenty (intenzivní první sex) ale očekával jsem Akční film, nikoliv Drama. Nadhodnocené. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama