Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený ani ne tak horor, jako spíše napínavý thriller. Žádné inovace v žánru, ale napětí by se dalo krájet. Jedna krásná slečna je naháněna místním chlápkem hlídačem v podzemním parkovišti. Možná pro někoho nic světaborného, ale já za sebe musím říct, že právě prostředí je atraktivní a pro onu slečnu jak dělané, aby si nadělala do kalhotek. Mimochodem Rachel Nichols ve svých bílých uplých šatech s velkým výstřihem je opravdu k sežrání. Některé nelogické věci v takových to případech už ani neberu vážně. Prostě to k tomu patří. Pro mě lepší průměr. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

NOČNÝ LET+ÚKRYT Klasický americký takmerhoror, ktorý sa distribútor bál pustiť do kín... Postavené na schéme teenagerskej vyvražďovačky, ale málo sa tam vraždí a chýbajú teenageri. 3:15 ZOMRIEŠ bol rovnako nevýrazný mix... a ČIERNE VIANOCE mali rozhodne viac vianočnej šťavy... Dokonca aj NEVIDITEĽNÉ ZLO (napriek oveľa väčšej stupídnosti) je živší film... na tak jednoduchý film treba talentovanejšieho režiséra... Nie je to katastrofa, ale ocenia len fanúšikovia žánru. P2 je v podstate solídne odvedená robota a má veľmi dobrých hercov, ani logika výnimočne neškrípe, ale film sa zbytočne snaží byť niečim viac ako je. 50% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Filmy o posedlosti mentálně vyšinutého jedince fešnou dívkou a jeho následnou snahou jí za každou cenu získat mám v oblibě tady jsem byl bohužel zklamán. Neříkám že je to příšernost a pustil jsem si to během týdne dokonce 2x s tím že třeba u druhé projekce tomu přijdu na chuť. Ale bohužel. Příběh je dobrý a prostředí super jenže celej film prostě kolem mě jen tak proplynul bez nějakého většího zájmu. Možná to bude záporákem, kterému jsem to prostě vůbec nevěřil a lezl mi svým hereckým projevem na nervy. Možná kdyby ho hrál kupříkladu Morgan, který si podobnou roli střihnul v Intimní pasti, tak bych šel i o 2* nahoru. Já vím čistě můj problém takže i když mě to nezaujalo musím to DOPORUČIT jelikož je to dobrý film a spousta lidí bude nadšená. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Hezká napínavá, dramatická atmosféra. Moc dobrý výběr hlavních rolí. Rachel Nichols je sympatická a Wes Bentley zahraje svou roli na jedničku. Správný osamocený psychopat. Fakt dobrá postava ten Thomas. Scénář vcelku i mrazivě reálný, uvěřitelný, ale hrozně, hrooozně, natahovaný. Do poloviny film skvěle utíká, je pořád se na co dívat, dějí se nové a nové věci. Druhá polovina, 40 min, je jen a jen naháněčka. Uteče mu, najde jí, uteče mu, najde jí atd. A to fakt hrozně po 20ti minutách začne nudit. Nemohu upřít moc dobrou scénu ve výtahu, ale jedna vyčnívající scéna za 40min je prostě málo. Max ještě Elvis Presley pobavil. Jako jednohudba ale P2 funguje i dobře. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Typický průměrný thriller, než-li horor s minimálním počtem herců a rozdilných lokací. I s takovým minimem se dá udělat pěkná atmosféra, tedy alespoň v úvodních minutách, že ano. Film sice čerpá z čeho se dá, ale stejně z toho dříve či později, budete hlavně už ze zminěného vesměs stejného prostředí unaveni a očičko začne proto rádo šilhat k časové ose filmu. Hlavní dvojice hereckého obsazení je taktéž dle mého průměrná a ani jeden charismem přímo nevýří. Vnadné poprsí Rachel Nickols je zase jiný příběh. Krvavé scénky jsou vesměs všechny pěkně udělány a hvězdičku si zaslouží, ale nějaké velké barvení na červeno zase opět nečekejte. Závěr mi trochu vrtá hlavou, stejně jako některé logické situace ve filmu. Nechci moc spoilerovat, ale aby se Rachel snažila vypáčit skleněné dveře a ztrácela, tím pro ní drahocený čas, místo aby francouzákem v ruce rozbila sklo, mi hlava opravdu nebere. Na 3 hvězdy to však stačí ikdyž to bylo o ty vnady těsný... :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)

Reklama

Reklama