Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Rozděleno na dvě řady, přičemž první by si za svou nudnost, nezáživnost a až "telenovelovitost"(nová doba a nová produkce si žádá i nová slova) bez váhání zasloužila odpad!, avšak druhá řada se stala nečekaně dobrou, kdy se z nudné soap opery stal kvalitní komediální seriál v řadě momentů parodující sebe sama. Všemu kraluje nedostižný Bob Klepl, kdy role cholerického ředitele, který pomalu v každém díle mluví s ruským majitelem aerolinek jeho vlastním jazykem a v každém druhém díle hraje golf, je psaná přímo pro něj. Geniálně "tupá" postava Zuzany Norisové je pak třešničkou na dortu. ()

trollfjord 

všechny recenze uživatele

Kdy jsem to sledoval prvne, byl jsem prijemne prekvapeny ale neco mi tam vadilo. Pri opakovanem shlednuti mi bylo vse jasne. Ten serial ma veliky problem, jmenem Zuzana Norisova a ten frajirek co hraje syna reditele Fily. Hlavne ale Norisova je neuveritelne nechutnou postavou. Ovsem tvurci tento serial natocili velmi amaterskym zpusobem. Dva priklady. Sanitka veze Anicku po kolapsu v letadle do nemocnice ve Frankfurtu.Vyjizdi z letiste. Je vecer. Strih, divak sleduje jinou rovinu pribehu. Strih, opet jede sanitka, Je jasny den a sanitka dojizdi do nemocnice. Nebo ty komentare v Polstine. Hlavne role pana Milosze je barbarstvim. Polstina ktera zni jako mix slovenstiny, rustiny a cinskeho dialektu je sluchrvouci. Jinak ale prijemne pokoukani. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát odpad!, jenže pak jsem viděl pár epizod Horákových a uvědomil si, jak dobrým seriálem Letiště je. Odehrává se v atraktivním prostředí (co na tom, že není moc využíváno), jsou v něm pěkné herečky (co na tom, že hrají mizerně) a má na poslech příjemnou znělku (co na tom, že ji nazpívala druhá česká Superstar). Doba je zlá, važme si takovýchto počinů. Zajímavé komentáře: dobytek, Sokkk_y, Prubner, fuckme ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Vidím, že místním hodnocením opět dominuje hysterie. Letiště je prostý řemeslný seriál, nic extra, docela zajímavé prostředí, píběhy standartní, tohle prostě nikoho nemůže urazit v porovnání s německou bídou typu Stefanie nebo Kobra 11. Vypíchnul bych asi dobrého Matáska, který umí hrát záporáka jak se patří. Norisovou radši komentovat nebudu, protože nevím, jestli její ztvárnění pitomé letušky je úmyslná nadsázka nebo fatální omyl. ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tv Prima by se měla zamyslet nad svými seriály, protože jeden vedle druhého je to samá nulaprocentní tragédie! Letiště samozřejmě není vyjímkou, i když první upoutávky na něj vypadaly celkem nadějně. Problémem číslo jedna tu je role ukňápané Zuzany Norisové, která tímhle jako herečka hluboce poklesla. Celý seriál je naprosto o ničem. To už ta Rodinná pouta se mi líbila víc, a to je co říct!0% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)
  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)

Reklama

Reklama