Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Opäť síce len kopírka ako väčšina vtedajších amerických počinov, ale čo na tom, určite lepšie ako pozerať stále tie isté japonské ksichty a to nie som rasista. V prvopočiatkoch som kedysi ich filmy uprednostňoval pred americkými a britskými, ale potom, ako sa v každom objaví "kvázi" desivé dievčatko s trhaným pohybom, už mi to začalo liezť na nervy a americká alebo európska tvár to aspoň trochu zpozerateľní. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Původní Zmeškaný hovor považuji po Nenávisti za druhý nejlepší japonský horor, co jsem zatím viděl. Od amerického remaku jsem nečekal takřka nic, šel jsem do něj více méně jen kvůli Shannyn Sossamon, ale předčilo to mé očekávání. Je to ještě horší, než jsem si myslel. Žádné napětí, žádná atmosféra, jednotlivé smrti nic moc, ani to pořádně neukážou, celé mi to přišlo strašně sterilní, což je u podobných amerických snímků snad jakousi dogmatickou normou. Jeden z nejzbytečnějších remaků co jsem viděl. Nenapadá mě jedinej pádnej důvod, proč byl natočen. Od odpadu to zachraňuje jen hodina a půl strávená se Shannyn. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Japonský originál není žádné veledílo, ale v rámci hranic subžánru a díky, v té době ještě nevyčpělému, režisérovi rozhodně pobaví. Bohužel, tahle předělávka ztratila naprosto vše, co činilo Miikeho originál zajímavým a zůstal tak nudný a nezajímavý příbeh, zahrán nudnými a nezajímavými herci. težko uvěřit, že Valette natočil něco tak originálního jako Malefigue. Jeden bodík za vpravdě úchylný plakát a jeho zhmotnění na filmovém plátně. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Solidní duchařina, asijský originál jsem ještě neměl možnost shlédnout, možná proto mě americký remake docela pobavil a zabavil. Kamera je moderní a dobrá, drží diváka u obrazovky, velký počet lekaček, stejně tak velký počet duchů a zjevení, hlavní vyzváněcí melodie byla příjemná ;-) příběh je propletený, sem tam až moc, také překombinovaný konec moc nenadchl, má to spoustu chyb, ale oproti jiným novým americkým remakům si drží stále kvalitu, naproti třeba letošnímu Oku….další důvod proč si sehnat originál, slabších 7/10* ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Môj názor, že ázijské horory sú lepšie než okopírovaný americký ,,remake ,, sa mi dokonale utvrdil .Či už to bolo: Oko, Nenávisť alebo práve zmieňovaný Zmeškaný hovor. Jedinou jasnou výnimkou je Kruh. Toporné dialógy , scény bez atmosféry , horor bez takmer žiadnych lakačiek alebo mysterióznych udalostí. V podstate jasná vykrádačka Kruhu a Nezvratného osudu , kde namiesto hovoru je hlasová schránka .Nič viac. 0,5* . Zaokrúhlené vyššie hodnotenie preto, lebo príbeh aj keď mal diery a bol až trápne predvídateľní , nenudil a jeho riedky dej mal ,,jakš takš ,, nejaký spád . ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se nepromítal pro kritiky. (Chatterer)
  • Laura Harring, která hrála matku Beth (Shannyn Sossamon), byla ve skutečnosti jen o 14 let starší. (Chatterer)

Reklama

Reklama