Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční šílenost, která nejlépe demonstruje fakt, že v určité době fanoušci brali vše v čem se objevil Clive Owen. Objektivně by si dneska musel každý soudný divák odečíst minimálně jednu hvězdičku, protože pumelice jako třeba John Wick je určitě o level výše. Monica Bellucci v roli sexsymbolu je už trošku na hraně. 50% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nabijte bouchačky, zakousněte se do mrkví, rozepněte poklopce a rozjeďte to se Smithem. Jenom si dejte pozor ještě na jeden důležitý úkol. Vypněte mozek. Je to otravné, otřepané a mnou téměř nenáviděné spojení, ale tady to jinak nejde. Tak brutálně krkolomnou zápletku jsem totiž asi ještě v akčňáku nenašel. To takový Crank byl přestřelený, lehce ulítlý a tím pádem neskonale příjemný. Shoot 'Em Up je šílené. Většinou sice i zábavné, ale občas bohužel téměř nesnesitelné. Může za to trochu nudná Giamattiho nesmrtelnost, Cliveova nedotknutelnost a hlavně prsící se Monica, která každou svojí mimózní hláškou jenom nutí zarývat nehty do opěradla a modlit se za další mrkev. Když se totiž Owen zle zadívá a začne řádit s libovolnou zbraní, je na co se dívat. Jenom to chtělo nějakou propletenou, důkladnou finální scénu. Takhle si sice budu rád povídat o nějakém tom povedeném záblesku nebo adrenalin zvedající vykecávačce padouch versus hrdina, ale moc dlouho ve mně nic z toho nezůstane. Přestože musím uznat, že čekat právě tady od filmu hodně byla jen a pouze moje chyba. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě ba. Stylové, ovšem především parodické, velmi parodické, na všechny strany. Nařachané testosteronem až do té míry, že to nelze brát vážně ani vteřinu. Kope to na všechny strany, tamhle pod bradu Bondovi, tamhle do koulí Tarantinovi. Já se bavil, s výjimkou několika papundeklových scén to prostě má tah na branku a nakažlivý appeal. Owen s mrkví = k sežrání. Vypnout mozek a bavit se, k tomu byl tenhle kousek stvořený. Stupidní jako šlágry MOTORHEAD a úplně stejně chytlavý. Fuck off fucking fuckers! ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej prcek a chodil do školky, kámoši se vždycky tasili s tím, že by si nejvíc přáli bejt policajti a nebo aby je unesli mimozemšťani. To já si přál, aby se našel nějaký režisér, který přivede na plátno cool hrdinu, který umí odříkávat hlášky, bude chroupat nějakou zeleninu a navíc bude své nepřátele zneškodňovat ráznými údery. Michael Davis mi tohle přání splnil a pro mě bylo sledování Shoot´Em Up neuvěřitelným zážitkem, který si budu pamatovat do té doby než budu důchodce a budu si s dědkama v parku vyprávět naše dětské sny a já se budu chlubit tím, že ten můj se vyplnil. Jo a víte, že mrkev je jedním z nejlepších zdrojů beta-karotenu, mocného antioxidantu, který omezuje škodlivé působení volných radikálů a ........ : )) ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

A jako akce, B jako béčko, C jako Cliwe, D jako drsný, E jako elegán, F jako fikanej, G jako gun, H jako hukot, I jako in, J jako jadrný, K krimi, L jako luxusní, M jako mrkev, N jako nebezpečná, O jako Owen, P jako pobíhající, Q jako quick, R jako rock, Ř jako řežba, S jako sexy, super, srandovní, T jako tvrďárna, U jako úlet, V jako vostrej, W jako whoooow, X, Y, Z jako dalšího komentáře není třeba! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Počas prepadnutia bistra na konci filmu, keď sa hlavní hrdinovia bozkávajú, na nich začne pozerať tučný chlapík v okuliaroch, ktorý sŕka z prázdneho pohára. Pri lúpeži a následnej streľbe zasiahnu však plný pohár, ktorý daného chlapíka aj ostrieka. (executive)
  • Kvôli scéne s lámaním prstov museli trikári vyrobiť vernú silikónovú repliku Owenovej ruky. (genetique)
  • Smith (Clive Owen) ve filmu oblékne nemluvně do neprůstřelné vesty, která by sice možná kulky zastavila, ovšem předaná kinetická energie střel by křehké dítě stejně zabila. (HectorHagman)

Reklama

Reklama