Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Dawn Patrol ,2. Mister Hertz ,3. Tit-4-Tat ,4. Goodbye Oliver ,5. Copping a Feel ,6. Stealing a Beamer ,7. Rat Bastard ,8. Lab Discoveries ,9. The Fortress of Solitude ,10. Privacy Love Theme ,11. Spanking Mom ,12. True Confessions ,13. Pussy with a Gun ,14. Put U2 Sleep ,15. Warehouse Shootout ,16. Mutual Interests ,17. Killing Rutledge ,18. Smith Captured ,19. The Interrogation ,20. Final Showdown ,21. Destination Nowhere ,22. What Took You So Long? , ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Neviem preco, ale pri tomto filme som zvazoval aj 3 hviezdicky, pretoze ma otravovala pri strelbach heavymetalova hudba, ale kedze sa mi ZASTAV A NEPREZIJES (2006) s Jasonom Stathamom tak moc pacil, tak radsej zostanem pri styroch. Sejmi je vsechny patri medzi brutalnu akcnu non-stop jazdu pre nenarocnych divakov, kde hlavne prestrelky idu totalne mimo realitu, ale na to sa treba vykaslat, pretoze reziser chce, aby sme sa na tom filme len bavili a ja som sa naozaj bavil. Clive Owen je nieco ako James Bond, vzdy vie dopredu, kam sa ma otocit, aby zastrelil protivnika a s mrkvami to tiez nemalo chybu a podobne je na tom aj slizky Paul Giamatti, ktoreho som si v takejto ulohe nevedel ani predstavit, kedze som ho spoznal skor z takych filmov, ako su BOKOVKA (2004) alebo ZENA VE VODE (2006)... 17.05.2010 _______ Clive Owen - (Smith) +++ Paul Giamatti - (Hertz) +++ Monica Bellucci - (Donna Quintano) +++ Stephen McHattie - (Hammerson) +++ Daniel Pilon - (Senátor Rutledge) +++ Ramona Pringle - (Matka dieťaťa) +++ Hudba: Paul Haslinger +++ ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Clive Owen střílí všechny, všude a pořád. A je to nuda. Chápu, že jde o béčko bez jakýchkoliv ambicí, ale to neznamená, že musí scénář vypadat jako když ho někdo spíchnul za jedno odpoledne a za režii se posadí nezkušený šumař, který nedokáže zrežírovat herce ani pořádné akční scény. Ty jsou přirovnávány dokonce k Johnu Wooovi, což beru jako urážku, ve srovnání (a vlastně i bez) s Wooovým baletem jsou přestřelky v Sejmi je všechny absolutně bez nápadu. Herecké výkony: Clive Owen se tváří drsně, Monica Bellucci mluví italsky, když je vyděšená a Paul Giamatti je prostě nezábavný magor. I osmdesát minut je na takovou "akční jízdu" až příliš. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásně bizarní, a patřčně střelená akční hříčka, která by klidně mohla být o pár desítek minut delší. Vůbec nevadí, že obsahuje několik logických trhlinek a spoustu zcela nesmyslných a / nebo nereálných momentů, jako celek je to maximálně nadupaný a zábavný (a vtipný) akční guláš. Body navíc za tu jednu vyloženě tripózní akční pasáž (která je o to lepší, o co mizernější jsou v ní triky). Owen je drsnej, Giamatti patřičně ujetej, Bellucci nic moc, jako celek prostě úlet... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„FUK U TOO“ Clive Owen chroupá mrkev, ochraňuje kojence v papírové tašce, souloží s Monicou Bellucci a v průběhu toho střílí po tuctech pohůnky Paula Giamattiho, jejichž finální počet se blíží kulaté stovečce. Pan Smith představuje typ hrdiny, kterému je vše ukradené a chce jenom kousek vlastního soukromí, pročež je ochoten „po shrekovsku“ podstoupit libovolně dlouhou a namáhavou cestu. Kdesi hluboko v nitru přesto má kousek dobrého, nezkaženého srdce, jak dokazuje jeho „taťkovský“ vztah k bezejmennému novorozenci a láska, s jakou pro jeho dobro obětuje vlastní fusekli. O jeho minulosti se (jak začíná být u současných hollywoodských akcí zvykem) nedovíme nic. Budoucnost v ideálním případě a své samotářské povaze navzdory, stráví po boku prostitutky s, ehm, mateřským cítěním (o tomhle fetiši jsem slyšel prvně). Prostřílí-li se ovšem přes zástupy tuctových padouchů, množících se jako newyorské krysy, až k tomu největšímu bastardovi s největším počtem životů. Kulka v břiše, kudla v hlavě, mrkev v oku, skoky a pády z dvaceti metrů, rotace po silnici v sešrotovaném autě – nic nemusí být nemožné, nic nemusí dávat smysl. Hlavně ať je to cool, přehnané a zábavné. Po pravdě, člověk nemusí umět napočítat do sta, aby zpatlal něco podobného. Stačilo pár ujetých nápadů, které každému utkví v paměti, chaotický, jen výjimečně účel plnící střih a trio prvoligových hereckých hvězd. Na charisma Clivea, zpupnost Paula a sex-appeal Monicy je sázeno nejvíce. A scénář? Proboha, k čemu? (I když minimálně nějakou speciální MTV cenu za nejvtipnější využití slova "shit" bych tvůrcům udělil). Neustále je omíláno totéž schéma (ty se schováš, mi tě najdem, ty nás zabiješ), postavy jednají bezmyšlenkovitě a jejich jedinou motivací je pobavit diváka. Pobavit diváka – co víc byste chtěli? 80% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Kvôli scéne s lámaním prstov museli trikári vyrobiť vernú silikónovú repliku Owenovej ruky. (genetique)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama