Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Heavymetalové mimčo, nenávisťou kypiaci mrkvožravý pestún, fľandra z dobrým srdcom a ešte lepšími kozami (hlavne pri nej nesmiete mať alergiu na laktózu), fanatický hitman s manželkou na telefóne a asi sto zloduchov v čiernych kožených bundách, z ktorých na konci zostane len obrovská hromada rozstrieľaných mŕtvol. A k tomu tisíc nápadov a milión hlášok. To všetko v zbesilej akčnej haluzi, ktorá sa ani chvíľu neberie vážne a v ktorej je viac streľby ako v štvrtom Rambovi. Výhrady voči strihu nechápem - akcia je určite prehľadnejšia ako napr. v záverečnej polhodine toľko oslavovaných Transformers. Áno, ten film je taký hustý, že už v polovici to mozog nedokáže vstrebávať, ale na DVD si to človek môže rozfázovať a vychutnávať si jednotlivé vymakané prestrelky. O nič iné predsa nejde. Chvíľu som mal pokušenie dať aj piatu hviezdičku. Z jediného dôvodu: V mojej bývalej práci mi šéfoval chlap, ktorý si v štyridsiatke nechal na svojej plešivejúcej hlave narásť dlhé mastné vlasy, zopol si ich do copu a myslel si, že vyzerá mladšie, že to je cool a že na to budú letieť 20-ročné baby. Neznášal som to!!! ;-) P. S. Owenovi som toho drsňáka žral v každučkej sekunde. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Našťastie rovnako zábavné, ako blbé. Z Wooovho Hard Boiled ťažiaca non-stop akčná zábava pre nekritických fanúšikov akcie osemdesiatych rokov a klasických rockových šlágrov. Mňa potešil skôr Paul Oakenfold v scéne s autami a batolaťom na ceste. Je zaujímavé sledovať, v nakoľko odlišnom filme si Clive Owen zopakováva rovnakú postavu, akú mal v Potomkoch ľudí - pričom mu sedí rovnako dobre. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Cez všetky tie sprostosti, logické nedostatky a medzery v scenári sa film pomocou akčných scén, dokonalej adrenalínovej jazde, nábojov svištiacich popri vašich ušiach a skvele drsného komba Owen-Giamatti, prestrieľal k nadpriemernému výsledku. To, čo nám predvádza pán Smith je úplná akčná genocída (mrkva ako nový druh povinnej akčnej výbavy), prestrelky sú na vrcholnej úrovni v akčnom žánri, chýbala len poriadna autonaháňačka, ale to sa dá Davisovi ako nováčikovi v tomto žánri odpustiť. Čakal som, že mi budú v hlave viac rezonovať hlášky a menej odfláknutý záver. Ale aj tak šupa! 75%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nic se nemá přehánět. A v SEJMI JE VŠECHNY na tohle pořekadlo očividně zapoměli. Michael Davis měl dobré úmysly ale nedokázal z nich vytřískat nic víc než lehký nadprůměr. A to hlavně díky skvělým hercům, podařeným hláškám a novým neokoukaným nápadům. Možná kdyby to podle jeho scénáře natočil někdo jiný. Třeba takový... no já nevím... Míša Bayů? :) ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Micheal Davis má nápady i talent. Problém je ovšem v jejich vzájemném poměru, kdy naneštěstí první složka hodně zastiňuje tu druhou. Clive Owen běhá, střílí a běhá a střílí a vždy k tomu navíc přidá nějakou tu originální vychytávku, o což všem divákům v první řadě jde. Všude kolem poplivávaná režie a střih sice nedosahují žánrové špičky, ale pokud má člověk už něco nakoukáno, nemůže dát tomuhle filmu s čistým srdcem míň než tři hvězdičky. Problém tak ani neleží v akčních scénách, jako právě v tom zbytku okolo. To, že je příběh stupidní ani tak nevadí, vadí ovšem to, že jím poháněný film prostě nefunguje jako celek. Snad z každé druhé scény na vás dýchá šílená umělost a vykonstruovanost, která se sice snaží působit setsakramantsky cool, ale chybí jí život, který by ze Shoot´em up udělal něco víc než jen sérii na sebe navazujících originálních přestřelek. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • Předobrazem drsňáka Smithe byl překvapivě Bugs Bunny. Zazní tu dokonce jeho typická „králičí“ hláška : „A co teď doktore?“ (Siriuss)
  • Kvôli scéne s lámaním prstov museli trikári vyrobiť vernú silikónovú repliku Owenovej ruky. (genetique)

Reklama

Reklama