Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

rarak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se zdálo, že to bude variace na téma hon kočky s myší. Bohužel se kočka ukázala jen na chvíli, aby vystrčila drápky, zbytek filmu jsem pozoroval myš zmateně pobíhající po bludišti a spíš než napínavé to bylo velmi nudné. Překvapivý konec se také nekonal (tohle už v některých filmech bylo), avšak aspoň na chvíli jsem se 'zabavil' - když jsem uvažoval, co všechno na závěrečném 'odhalování pravdy' nesedí. To ale můj dojem z filmu nezlepšilo, spíš naopak. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní hrdinka a velice povedený závěr, to jsou kladné stránky tohoto hororu. Párkrát jsem byl ještě v očekávání, z kterého rohu se někdo (něco) objeví, takže napětí tam bylo. Bohužel zbytek už za moc nestál, čekal jsem trochu více děsivější atmosféru...ale konec mě vážně uzemnil, takhle jsem ho vůbec nečekal. ()

Reklama

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Predpokladam, ze ty megapocty hvezdicek sem nasypali hlavne priznivci Pink, a proto bych rad podekoval autorum, ze tu urvanou fuchtli sejmuli. Toliko tajemne ke spoilerum. Jinak od Katakomb jsem ocekaval veru vic, treba aspon nejakej trochu logickej pribeh, ale dockal jsem se jen druhyho Metra, umistenyho do sice zajimavejch, nicmene brzo se okoukavajicich a chvilema i dost papundeklovejch interierovejch dekoraci, ktery navic pro sychr vznikly v RUmunsku. Jinejma slovama, zadnej velkej zazrak se nekona. A je to fakt skoda, protoze z toho zakladu se mohl vykopat fakt velkej bijak... a bez poletujicich kozlu a nesmyslne goreovyho konce, kterej ale, pravda, docela potesil. Dve az tri hvezdy, ale spis dve. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tak určitě, největší masový hrob na světě bude jen tak bez zájmu okolí navštěvovaný tunami technařů. Muži zákona při razii nechají bezděčně ležet holku na zemi, aby se tam vzápětí vrátili a holku hledali, přičemž pátrací taktika spočívá ve snaze vyděsit ji k smrti. To chtěl někdo z Francouzů udělat nejdementnější národ na světě? A konec je jen srandózní snaha šokovat. ()

Lúca 

všechny recenze uživatele

Katakomby těží z morbidního prostředí. Místo v pozemí, které má stěny složené z lidských lebek a kostí samo o sobě nahání hrůzu. Ale to je asi tak jediné, co splňuje parametry hororu. Zápletka v antikristovy, který v masce kozla honí vyděšené dívky po podzemních chodbách je určitě inspirující, ale provedení by se dalo okamžitě vložit do Scary Movie nebo jiné, podobně bláznivé parodie na horory. Jednou z mála pozitivních věcí na tomto filmu je určitě trochu netradiční závěr. Jelikož je to ale natočeno podle skutečné události, tak jsme nemohli moc počítat s nadpozemským antikristem. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)

Reklama

Reklama