Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

666teen 

všechny recenze uživatele

Taková pěkná historka z pařížského undergroundu. Neurotická sestra navštíví v Paříži svojí vysmátou, světáckou sestru a její kamarády se zálibou v debilních vtipech. Třetí sestra se nekoná. Koná se rozhánění nelegálního Frenchteku v katakombách, honička, spousta jekotu (vychrtlá sestra v koktejlkách), týpek Kozohlav a celkem zajímavé rozuzlení. Fakt. Co mi ovšem celou dobu sledování hejbalo rakví, byl střih. Zaměstnat jako střihače veverku na amfetaminech není dobrej nápad. Stroboskop rules. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za převedení hororu do neotřelého prostředí pařížských katakomb a rozuzlení celého příběhu, které jsem opravdu nečekala. Dobrý návod na to, jak si vystřelit z vlastní labilní sestry a připravit ji tak o rozum. Pink by měla radši zůstat u zpívání. To jí jde na výbornou. Ten hlas se nedá přeslechnout. ()

Reklama

Lúca 

všechny recenze uživatele

Katakomby těží z morbidního prostředí. Místo v pozemí, které má stěny složené z lidských lebek a kostí samo o sobě nahání hrůzu. Ale to je asi tak jediné, co splňuje parametry hororu. Zápletka v antikristovy, který v masce kozla honí vyděšené dívky po podzemních chodbách je určitě inspirující, ale provedení by se dalo okamžitě vložit do Scary Movie nebo jiné, podobně bláznivé parodie na horory. Jednou z mála pozitivních věcí na tomto filmu je určitě trochu netradiční závěr. Jelikož je to ale natočeno podle skutečné události, tak jsme nemohli moc počítat s nadpozemským antikristem. ()

phaloc 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy 'cavehorror' jak sa patri s bestialnym maniackym kozlom a cickou v kratkych satickach s rozmazanym makeupom, ktory sa snazi vytvarat atmosferu a ... atmosferu? Nie je tu o com pisat tak preskocme rychlo k zaveru. Celkom ma to prekvapilo (reakcia hl. hrdinky) a straaasne rozosmialo, na jednej strane je to pre divaka aj hrdinku skvela satisfakcia, na strane druhej je to primitivne snazive odlisit sa. Tuto snimku si zapamatam len vdaka tomuto zaverecnemu 'cvachtaku', inak je to uplny shit. PS: Predstavte si supermana, ktoremu by na konci filmu preplo a rozlaseroval by polovicu Metropolisu:))) ()

Trešlson odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy hodnotím odpadem, ale tato záležitost si odpad! naprosto zaslouží. Neskutečně nelogická slátanina, kde jsem litoval každé minuty, co jsem se koukal (hodina a půl zmařeného života, kterou mi už nikdy nikdo nevrátí). Hrdinka natolik nesympatická, hysterická a tupá, že jsem každou chvíli prosil, aby ji už setli hlavu. Nechtěl bych tu vážněji spoilerovat, ale "rozuzlení" je natolik trapná záležitost a tento stupidní film jen podtrhlo. Nikdy víc bych nechtěl spatřit něco tak ... (ani nevim jak TO nazvat). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)

Reklama

Reklama