Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ta jednotka Národní srandy, pardon gardy, to bylo jako co? Seržant Hartman z Olověné vesty by při jejich výcviku našel skryté rezervy ve své už tak bohaté paletě vulgarit a dodatečně by ocenil kvality sádelnatého vojína Pylea! Vždyť nasadit tyhle rezervisty v Afghánistánu, Tálibán pomře smíchy a operace Trvalá svoboda by se mohla považovat za ukončenou.. I přes svou krátkou stopáž nehorázně nudné, nadhledu prosté a blbé jak děravé necky - posledních deset gore minut, kdy pacifista zjistí, že konfrontace je občas účinnější než konverzace, už nic neřeší a já musím uznat, že Aja je proti režisérovi "Kopce mají dva orgány zraku" Orson Welles hororu. Být producent, po zkušební projekci se na Weisze obrátím a řeknu mu: „Velmi působivé, ale jestli by to nevadilo, doporučil bych pozměnit jeden malinkatý aspekt. Děj…“ ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

K úplnému zatracení by to nebylo, vynalézavého gore je zde více než dost. Jenže vojáci jsou neskutečně hloupí, což naznačí už při podělaném tréninku, aby to následně stvrdili v ostré akci, kde si vesele odkládají zbraně a samolibě porušují základní pravidla jednotky. Čert vem tyhle logické lapusy, hlavním průserem je nakonec režisérovo neumětelství. Vojáci se hodinu a půl nahánějí s mutanty, aniž by nám byli trochu představeni (hláška „Práce je práce, rodina je tajemství“ to neomluví), tudíž nějaké fandění partě rádoby cool hláškařům opravdu není na místě. Navíc je celá ta šaráda pekelně vážná, až chvílemi sklouzává do nechtěné samoparodické roviny. Ten Ajův nadhled, kterým brilantně okořenil závěr prvního dílu zde zatraceně chybí. Někdo by měl tomuhle německému skautíkovi vysvětlit, že dokumenty o skupině Korn a horor nejsou jedno a to samé. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 9/10/// +brutální, pořádně krvavé, slušná atmosféra -hudba je i u pokračování celkem nevýrazná, slabší a méně zajímavé postavy/// Dvojka má ještě brutálnější scény než první díl, ale zase to není takový "příjemný" šok jako napoprvé a už vás ledasco nerozhází. Popravdě dal bych si napodruhé opět nějakou rodinku nebo klidně i skupinku teenagerů než bandu neschopných vojáků. Naštěstí poslední půlhodinka je nabitá neustálou akcí, takže by jste se nudit neměli. Jen poradím, nad filmem nepřemýšlejte, jinak by to nemuselo dopadnout dobře./// Celkem 69%/// ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama