Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

Cival 

všechny recenze uživatele

Ta nejneschopnější vojenská jednotka, jejíž členové si občas zapomenou kulomet u latríny, anebo se jdou vyčůrat za roh, ač ví, že potvory mohou vyskakovat odevšad, je hodinu a půl nudně porcována zmutovanými hnusáky. Úvodní porod i hrabání v mozku znechutí, ale vylézání mrtvol z obrovských nádob na hovna spíš rozesměje... Aja forever. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

ohoho, takový masakr jatka sem už hodně dlouho neviděl, Martin Weisz fakt neměl žádnej problém s nějakým blízkým záběrem na mozek, střeva, usekaný ruce, nohy, rozmlacenou hlavu jak sem snad ještě neviděl a nebo legitku zastrčenou v mozku, či jíný chuťovky, dokonce bych řek, že si v tom docela pěkně liboval, hlavně tu závěrečnou scénu s bossem mutantů si fakt náramě užil. Bohužel příběh nemá takovou šťávu jako jednička a má v sobě celkem dost nelogičností, kvůli kterým film celkem ztrácí, protože to nejsou úplný maličkosti, fakt to jen tak přejít nešlo, i když to mam ve zvyku. Nicméně lekačky, sice čekaný, ale jinak výborný a mutanti správně odporný ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že aj keď sú to zelenáči, nemôžu byť predsa až takí blbí... ale môžu. Za daných okolností by som sa šla vyčúrať jedine v spoločnosti minimálne dvojčlennej ochranky, a nieže sama a ešte tak, že o tom nikomu nepoviem. V takých chvíľach si divák môže povedať len "kto je taký blbý, zaslúži si smrť" - a ono to väčšinou aj tak dopadne. Nuž ale keby nebolo blbých postáv, nebolo by v hororoch dostatok masakrov :-p ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Po výborném a atmosférickém prvním dílu přichází nový režisér, nové herecké obsazení a úplně jiný zážitek. Dvojka se až neuvěřitelně často využívá v nechutných gore efektech (ty mi normálně nevadí, tady to však tvůrci přehnali a zvítězil odpor nad šokem). V Martinovi Weiszovi nejspíš nějaký ten talent dříme, ale někdo by jej měl pořádně praštit gumovým kladivem přes palici, aby ho v něm probudil. To všechno by ještě na průměrné hodnocení stačilo, ale samotný příběh a chování všech (!) charakterů mě dohánělo pomalu až k šílenství. Tak takhle tedy ne, parta rádoby "mariňáků" se častuje hláškami trapnějšími než slýchávám v českých seriálech a chová se jako banda imbecilů urvaných z řetězu. Skoro mi až připadalo že Národní garda má stejně jako školství a Olympiáda svou "zvláštní" sekci. Jestli vznikne díl třetí a bude pokračovat v sestupné tendenci, tak se máme nač těšit. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Pokračování občas nebývají vydařená, zejména když se mění režisér, a tahle dvojka je přesným příkladem. Začátek se mi nezdál zas tak slabý, poté se ale neznámo kam vytratil všechen ten strach a napětí z mutantů, který jsem v předchozím pokračování tolik vychvaloval. Tady už při pohledu na zdeformovance, kteří se ve snímku prochází s lehkostí důchodců mezi regály Lidlu, rozhodně krev žilách netuhne. Vyzdvihnout se nedá ani příběh a tak hodnotím nízko. Ve srovnání s jedničkou opravdu propadák. Krom předchozího pokračování je alternativou, kde mají hrdinové co dočinění s paksichty, povedený horror Pach krve. Alternativa: Wrong Turn. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama